23948sdkhjf

Hydraulik-direktør klippede den røde snor

Tirsdag slog AVN Hydropower i Aalborg dørene op til deres nye ParkerStore butik, som skal servicere det lokale erhvervsliv med hydraulikkomponenter og hydraulikservice.

Det var direktør for AVN Hydraulik, Michael Lindberg, som klippede snoren til den nye ParkerStore, som er cirka 800 kvadratmter fordelt på butik, kontor, værksted, slangeværksted og lager.

Værkstedet er blevet udvidet betydeligt, og der er installeret en traverskran, så værkstedet nu kan servicere og reparere hydraulikpumper og -cylindre samt større hydraulikopgaver end tidligere.

- Etableringen af en ParkerStore butik i Aalborg skal ses, som en naturlig udvikling i vores samarbejde med hydraulikproducenten Parker Hannifin. Vi har haft et tæt samarbejde i mange år, og en ParkerStore giver os mulighed for at tilbyde hydraulikkunder i Nordjylland et bredt sortiment af kvalitets hydraulikkomponenter fra Parker, Michael Lindberg i forbindelse med åbningen..

Han peger på, at det har vist sig væsentligt at have en fysisk butik, hvor der ligger varer på hylderne, som kunderne kan køre forbi og afhente med det samme på vej ud til en opgave.

- Det er en fordel især i en tid, hvor netop leveringstid kan være en udfordring for mange virksomheder, siger direktøren for AVN Hydraulik.

En af butikkens forcer er hydraulikslanger på slangeværkstedet, hvor der kan laves slanger, mens kunden venter. Derudover har butikken tilknyttet et mobilt slangeværksted som indeholder alt, hvad der skal anvendes til service, test, udskiftning og reparation af hydraulikslanger. 

Festlighederne blev skudt i gang allerede fra morgenstunden kl. 7.30, hvor der blev budt på morgenbrød og kaffe, som en del montører i deres servicebiler benyttede sig af.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094