23948sdkhjf

Carsoe overvejer at droppe russisk ordre til 500 millioner

I januar landede Carsoe en ordre på 500 millioner kroner til Russian Fishery Company. Ordren kom, efter man i 2018 landede en ordre fra samme selskab på hele 800 millioner kroner.

Rusland har dermed udviklet sig til at blive et ganske vigtigt marked for Carsoe, men så kom krigen i Ukraine. Den nordjyske virksomhed er allerede langt med levering af ordren fra 2018, men når det gælder den nyeste ordre, er man lige nu ved at se på konsekvenserne af at træde ud af den. Det skriver Børsen.

- Da Carsoe indgik disse kontrakter med RFC, var der ikke krig mellem Rusland og Ukraine, men efter Ruslands invasion af Ukraine forholder vi os nu på ny til denne kunderelation, hvorfor vi er ved at undersøge konsekvenserne af at træde ud af kontrakterne og har besluttet ikke at tage imod nye ordrer i Rusland, skriver administrerende direktør Hugo Dissing i en mail til Børsen.

Han tilføjer, at Carsoe ikke længere modtager nye ordrer i Rusland, og at man har hjemkaldt sine medarbejdere. I stedet vil man forsøge at intensivere salget på andre markeder.

Originalartikel: https://borsen.dk/nyheder/virksomheder/carsoe-group-med-russisk-mia-kontrakt-holder-vejret?utm_source=seneste-nyt&utm_medium=row_1&utm_campaign=list_35

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187