23948sdkhjf

Industri-milliardær tvunget til at lukke Rusland-eventyr ned

Kolding-virksomheden SonFlow med milliardæren Aage Søndergaard Nielsen i spidsen har fået krigen mellem Rusland og Ukraine at føle på nært hold. Nu må potentielt eventyr i Rusland afskrives helt.

Det skriver Frederica Dagblad.

Aage Søndergaard Nielsen skabte i sin tid virksomheden Sondex, som han i sin tid solgte til Danfoss. I 2016 grundlagde han SonFlow, som producerer både varmevekslere og spildevandspumper på adressen i Kolding.

 Pumper og varmevekslere sælges både i Danmark og til eksport, og markedet i Rusland lignede et eventyr for SonFlow, der havde etableret russisk afdleing med 12 ansatte.

Nu er det eventyr sat flere år tilbage, alle undtagen direktøren i Rusland er sagt op, og afdelkingen risikerer at lukke helt, skriver Fredericia Dagblad.

- Lige nu ser det ud til, at vi kommer til at afskrive det hele. Vi må i sagens natur ikke levere varer til Rusland, og meget få vil aftage varer produceret i Rusland. Situationen i Ukraine er helt forfærdelig, og derfor lukkede vi også ned med det samme, fortæller den 80-årige erhvervsmand fra Kolding til Fredericia Dagblad.

Du kan læse originalartiklen HER

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063