23948sdkhjf

Direktør: Mazak satser stærkt på de nordiske lande

Investering i dansk teknologicenter understreger Yamazaki Mazaks satsning på den spirende værktøjsindustri i Norden, lyder det fra Mazaks danske direktør

Når japanske Yamazaki Danmark først investerer i nyt laser teknologicenter i Sverige og derefter bruger omkring 30 millioner kr. på et dansk teknologicenter i Middelfart, så er der en årsag.

Og årsagen er den simple, at den japanske producent af CNC-maskiner til metalindustrien har et rigtig godt øje til Danmark og de nordiske lande.

- Norden er af væsentlig strategisk betydning for Yamazaki Mazak på grund af dets spirende underleverandørscene og meget forskelligartede marked, siger Mazaks danske adm. direktør Lars Lynge op til åbningen af centeret i Middelfart den 18.-20. maj.

Det nye teknologicenter og danske hovedkvarter i Middelfart er da også til dato den japanske virksomheds største investering i Skandinavien.

- Fremtiden ser utrolig lys ud for det nordiske marked for værktøjsmaskiner. Efter det nyligt åbnede Nordic Laser Technology Center i Sverige vil brugere af værktøjsmaskiner nu have adgang til en anden topmoderne facilitet, som kan hjælpe dem med at klare de udfordringer, de står over for, siger Lars Lynge.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125