23948sdkhjf

Industri-succes smitter af: Nu søger elektriker 20 mand

Fremgangen for Lindø industripark smitter af på de faglige funktioner rundt om selve industriparken.

Den eltekniske servicepartner CBRE Intego har netop sat et nyt ledelseshold på Fyn og jagter 20 nye medarbejdere

Virksomheden har i forvejen en afdeling i Odense, der i dag tæller godt 60 medarbejdere, men Fyn og ikke mindst Lindø Industripark rummer stadig masser af muligheder for vækst, vurderer CBRE Intego,

- Vi ser et stort uudnyttet potentiale på Fyn, der særligt er koncentreret om øens stærke industrivirksomheder og den fortsatte udrulning af ladestandere til elbiler. Vi tror på, at vi med de nye tilføjelser til servicelederholdet og den nye afdelingschef kan udvide vores tilstedeværelse i området ganske betragteligt, og derfor forventer vi også, at vi skal ansætte hele 20 nye medarbejdere på Fyn i løbet af 2022, siger direktør i CBRE Intego Lars Schjødt i en pressemeddelelse.

Ny leder skal drive væksten

CBRE Intego leverer tekniske løsninger inden for el, automation og mekanik til industri, erhverv og infrastruktur i hele landet og væksten på Fyn skal drives af den nytiltrådte afdelingschef Henrik Rolsted.

- Konkret vil vi blandt andet gerne spille en endnu større rolle på Lindø, hvor vi i forvejen har samarbejder med en række virksomheder, og hvor vi desuden har en mindre satellitafdeling. Industriparken på Lindø udvikler sig hurtigt og tiltrækker løbende nye virksomheder, og derfor bliver det et vigtigt indsatsområde for os at opbygge en endnu stærkere tilstedeværelse i området, siger Henrik Rolsted.

Som afdelingschef i CBRE Intego Odense er Henrik Rolsted også ansvarlig for virksomhedens afdeling i Nakskov, der dækker aktiviteter på Lolland, som ligeledes er udset som et område med stort potentiale for CBRE Intego, forklarer Henrik Rolsted.

- Femern-projektet kommer til at generere en masse aktivitet på Lolland over de kommende år, og det er naturligvis interessant for os at kigge på, hvordan vi kan understøtte det arbejde via vores brede kompetencepalette. Samtidig vil vi Fyn - gerne udbygge vores eksisterende aftaler og samarbejder med virksomheder i området ved at bringe endnu flere af vores kompetencer i spil hos kunderne. Det kunne eksempelvis være inden for mekanik, automation, lovpligtige eftersyn eller brand og sikring., lyder det fra CBRE Intego.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141