23948sdkhjf

Borgmester om MAN-flytning fra Holeby: Tragisk

Borgmesteren i Lolland Kommune, Holger Schou Rasmussen (S), var helt øjensynligt ikke blevet orienteret om MAN Energy Solutions beslutning om på sigt at forlade Lolland Erhvervspark i Holeby. Og reaktionen på nyheden var ikke just positiv.

Det skriver Folketidende.

- Det er sørgeligt, at virksomheden ikke synes, den kan ligge udenfor hovedstaden. Den leverer et fantastisk stykke arbejde i Holeby. Jeg har været på virksomhedsbesøg flere gange. Jeg synes, det er tragisk, at den ikke vil bevare den ekspertise i Holeby, siger Holger Schou Rasmussen til avisen.

Han ærgrer sig over, at MAN Energy Solutions ikke kan se fordelene af Femern-forbindelsen, der vil åbne få år efter, at MAN har bygget sit nye hovedsæde ved Trekroner nær Roskilde. Og forklaringen om, at det nye hovedsæde skal være en trædesten på vej til MAN Energy Solutions' omlægning til grøn energi, giver borgmesteren ikke meget for.

- Så skulle de da netop vælge Lolland som hovedsæde. Området er oplagt til udvikling af grøn energi, hvorimod du da ikke finder meget grøn energi i Trekroner, siger han til avisen.

Kilde: https://folketidende.dk/artikel/borgmest...

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094