23948sdkhjf

"Det føles pissefedt at have vundet"

I slutningen af april blev DM i Skills afholdt i Høng, og i metalindustriens blev der kåret danmarksmestre inden for klejnsmede, industriteknikere og automatikteknikere.

Danmarks bedste klejnsmed blev Martin Rothborg Gregersen, der er i lære hos Chris Jensen Kalundborg og går på EUC Nordvestsjælland.

- Det er meget overvældende at vinde. Det havde jeg ikke regnet med, efter at jeg mødte de andre deltagere. Men det føles godt, og jeg kommer nok ikke udenom at give en omgang til kammeraterne i aften, lød det fra Martin Rothborg Gregersen efter kåringen.

Hos industriteknikerne var det Mads Riis Sørensen, der løb med titlen. Han er i lære hos Nymann Teknik og går på Techcollege.

- Det føles pissefedt at have vundet. Jeg kom direkte fra Livgarden, og har ikke haft så meget mulighed for at træne. Så at få mulighed for at komme med og oven i købet vinde, synes jeg var kæmpestort, lød det fra Mads Riis Sørensen efter kåringen.

Jeg kom direkte fra Livgarden, og har ikke haft så meget mulighed for at træne. Så at få mulighed for at komme med og oven i købet vinde, synes jeg var kæmpestort Mads Riis Sørensen, industritekniker

Endelig løb Martin Birk Nielsen med æren hos automatikteknikerne. Han er i lære hos Jakobsens A/S og går på Mercantec.

- Det føles helt vildt at have vundet. Jeg havde ikke i min vildeste fantasi regnet med at jeg rent faktisk ville vinde - det var virkelig en overraskelse. Det har været nogle intense dage, så jeg glæder mig til at kunne slappe af i aften, sagde Martin Birk Nielsen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125