23948sdkhjf

Carsoe river kontrakt til halv milliard i stykker

I januar offentliggjorde Carsoe, at man havde fået en ordre på 500 millioner kroner fra Russian Fishery Company. Ordren var på leverance af komplette fiskefabrikker til fire nye skibe hos det russiske selskab.

Den ordre har Carsoe nu valgt at træde ud af, skriver Børsen.

- Da den nye kontrakt på 500 millioner kroner er så ny, som den er, betyder det, at de skibe, som Carsoes fiskeprocesanlæg skal installeres på, endnu ikke er bygget, og Carsoe kommer ikke til at levere disse ordrer, som situationen ser ud nu, skriver administrerende direktør Hugo Dissing i en mail til Børsen.

Den nordjyske virksomhed er dog allerede nu i gang med en anden ordre på hele 800 millioner kroner til Russian Fishery Company. Den kontrakt blev underskrevet allerede i 2018, og Carsoe er dermed godt i gang med leverancerne.

Netop derfor forventer Hugo Dissing ikke, at Carsoe kan slippe ud af den kontrakt, da hverken kunden eller Carsoes produkter er omfattet af nogen former for sanktioner.

Originalartikel: https://borsen.dk/nyheder/virksomheder/nordjyder-dropper-russisk-kontrakt-paa-500-mio-kr?b_source=borsen&b_medium=row_2&b_campaign=news_1

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.078