23948sdkhjf

Tyskere jagter større robotfabrik i København

Bosch Rexroth har fået godkendt købet af Kassow Robots og leder lige nu efter fabrikslokaler i København til produktion af den danske letvægtsrobot

Bosch Rexroths overtagelse af aktiemajoriteten i Kassow Robots er nu godkendt af konkurrencemyndighederne, og dermed er der skudt gang i det, der kan blive endnu et dansk roboteventyr. 

I øjeblikket leder Kassow Robots i Københavnsområdet efter nye faciliteter , der giver mulighed for at udvide produktionen af den danske letvægts cobot med syv akser.

Vi ser frem til at arbejde sammen med Kassow Robots og udvide cobot-forretningen globalt og øge væksten Enno Scharphuis, chef for forretningsenheden Assembly Technology hos Bosch Rexroth

Det oplyser Bosch Rexroth i en pressemeddelelse.

Derudover vil den tyske storleverandør af automation, drev- og styringsteknologi bruge den kommende Hannover-messe til at profilere den danske robot.

- Vi ser frem til at arbejde sammen med Kassow Robots og udvide cobot-forretningen globalt og øge væksten," siger Enno Scharphuis, chef for forretningsenheden Assembly Technology hos Bosch Rexroth.

Han er ligeledes bestyrelsesformand for Kassow Robots.

Enno Scharphuis oplyser, at i første omgang bliver det markederne for på forbrugsgoder og mobilitetsindustrien, herunder batteriproduktion, og produktionen af halvledere, der er i fokus for Kassow Robots.

Profileres i Hannover

Grundlægger og medejer af Kassow Robot, Kristian Kassow, fortsætter med at drive forretningen fremad som administrerende direktør.

Og en af de kommende opgaver bliver Hannover-messen.

Her vil Kassow Robots være til stede på Bosch Rexroth-standen på Hannover Messen fra 30. maj til 2. juni 2022 for at præsentere cobot-porteføljen for et internationalt fagpublikum.

I Hannover vil Bosch Rexroth præsentere sin vision for fremtidens fabrik, hvor kun gulve, lofter og vægge vil være stationære og faste. 

Alt andet vil kunne udskiftes og være fleksibelt og digitalt opkoblede i netværk. Til dette formål tilbyder virksomheden software, styre- og drevteknologi, digitale hjælpesystemer til medarbejderne og med købet af Kassow Robots også intelligent robotteknologi til produktion og transport.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094