23948sdkhjf

Formand: Vigtigt at have de store maskiner med til DM i Skills

Skills Danmark vil meget nødig undvære industriteknikeruddannelsen og de snurrende CNC-maskiner, selvom DM i Skills afholdes i opstillede telte.

Det er budskabet fra Søren Heisel, som er bestyrelsesformand for Skills Danmark og forbundssekretær i 3F.

- Det er vigtigt, at vi også har de uddannelser med, der arbejder på de store maskiner. I Høng havde vi støbt et betonfundament, som CNC-maskinerne kunne stå på, så det var forberedt i modsætning til Næstved, hvor industriteknikerne arbejdede i Ringsted og blev vist frem på en videoskærm, siger Søren Heisel.

De fremførte udfordringer med strøm til maskinerne og kritik af temperatur tager vi naturligvis til os, og det tager vi med videre i planlægningen af Skills i fremtiden Søren Heisel, som er bestyrelsesformand for Skills Danmark og forbundssekretær i 3F.

Kommentaren kommer i kølvandet til den kritik, der er rejst af rammerne for industriteknikerne ved mesterskabet i Høng. Her manglede der blandt andet maskinstrøm onsdag, hvilket var med til at gøre konkurrencen kaotisk for de deltagere, der skulle dreje og fræse..

- De fremførte udfordringer med strøm til maskinerne og kritik af temperatur tager vi naturligvis til os, og det tager vi med videre i planlægningen af Skills i fremtiden, siger Søren Heisel.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094