23948sdkhjf

EuroBlech gør klar til 'rigtig' messe igen

Den tyske pladebearbejdningsmesse EuroBlech løber af stablen i oktober

Coronapandemien betød, at den tyske pladebearbejdsningsmesse EuroBlech måtte aflyses i 2020.

Nu er der imidlertid igen åbnet op for messer i Tyskland, og til oktober er EuroBlech klar til at slå dørene op igen i Hannover.

I kølvandet på corona har arrangørerne mærket stor interesse for at udstille på messen. Således er der allerede tilmeldt 1.257 udstillende virksomheder fra 39 lande med et samlet udstillingsareal på 88.000 kvadratmeter.

- Der er en ægte følelse af lettelse og begejstring i industrien – det er fire år siden vores seneste messe, så EuroBlech 2022 er en længe ventet teknologisk opdatering for hele plademetal-sektoren, siger Evelyn Warwick, event director hos EuroBlech.

Det er fire år siden vores seneste messe, så EuroBlech 2022 er en længe ventet teknologisk opdatering for hele plademetal-sektoren Evelyn Warwick, event director hos EuroBlech

For første gang åbner EuroBlech op for en niende udstillingshal med fokus på sammenføjningsteknologi. Her vil man også kunne finde overflade- og værktøjsteknologier.

I de øvrige haller vil man kunne finde nogle af de traditionelle udstillingsområder som for eksempel maskiner, værktøjer og IT-løsninger til stansning, skæring og befæstelse.

EuroBlech finder sted fra 25.-28. oktober.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125