23948sdkhjf

Nordjysk virksomhed planter træer og buske i børnehave for at absorbere CO2-aftryk

Nordjysk Murrelektronik holder sig normalt til at udvikle og producere automationsløsninger til strømforsyning, overvågning, kabler o.l., men fornylig kastede virksomheden sig også over havearbejde.

Som et led i Murrelektroniks nye klima- og miljøstrategi har virksomheden plantet 20 nye træer og buske i en børnehave i Aalborg, som skal absorbere dens CO2-aftryk. Det skriver Murrelektronik i en pressemeddelelse.

Plantningen af de 20 bærbuske og hasseltræer er et led i et samarbejde med Aalborg Kommune og Ane Dam Børnehave. Og de 50 børnehavebørn hjalp da også ivrigt til med at grave huller til den nye træer og buske, fortæller Murrelektroniks CEO.

- Træer er en af de mest effektive og naturlige CO2-opsamlere, og forskning viser at et voksent træ absorberer ca. 25 kg CO2 årligt, men selvfølgelig er der en hel masse faktorer der spiller en rolle for at sige det præcise tal. En af vores medarbejderes søn går i denne børnehave og vi spurgte derfor om de kunne være interesserede i denne type arrangement – og ja, det var de. Det resulterede i en masse glade børn og en endnu mere attraktiv legeplads for børnene,  fortæller CEO Henrik Dalby Damm.

Træplantningen i børnehaven er et af flere tiltag, som Murrelektronik vil sætte i søen for at nedbringe virksomheden CO2-aftryk siger Henrik Dalby Damm.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.095