23948sdkhjf

Kun en nævefuld danske virksomheder står skulder ved skulder i Hannover

Den danske fællestand på årets Hannover-messe kommer i år til at bestå af blot fem virksomheder. Sidste øjebliks tilmelding er dog stadig mulig

Om lidt ruller den gigantiske Hannover-messe, og det bliver med en mindre dansk fællesstand end normalt.

I år er blot fem virksomheder med på det fælles danske fremstød, som plejer at være noget større.

Fællesstanden er skabt i samspil mellem Fremstillingsindustrien under DI, Danish Export Association og Deutsche Messe i Danmark repræsenteret ved Strauss & Partnere.

De fem virksomheder, som i år står skulder ved skulder, er Hosta Industries A/S, Niebuhr Gears A/S, Nordfab Europe A/S, Ravendo A/S og Teccluster A/S.

Fællesstanden bliver i år på blot 144 kvadratmeter og findes i hal 4 under den store industrimesse.

Messen finder sted fra 30. maj til 2. juni.

Du kan stadig nå det

I teorien kan man også nå en sidste øjebliks plads, oplyser arrangørerne af fællesstanden.

- Ja, det kan man, og vi kan være behjælpelige med en pop-up plads i den danske pavillion og så sørger vi for adgang til mødefaciliteter samt forplejning på messen, siger Inge Lis Nielsen, som er Project Manager i Danish Export Association.

Vi kan være behjælpelige med en pop-up plads i den danske pavillion Inge Lis Nielsen, som er Project Manager i Danish Export Association.

Hun oplyser, at man ved en sidste øjebliks tilmelding med fremsendelse af logo og kort beskrivelse samme dag også vil kunne få logo samt virksomhedsnavn med i omtale på sociale medier samt flyer-markedsføring af udstillere på den danske fællesstand.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.14