23948sdkhjf

Stålspecialist køber op igen: Overtager midtjysk virksomhed med 45 ansatte

Beritech har netop underskrevet en aftale om køb af midtjyske Rutek med 45 ansatte.

Det oplyser Beritech i en pressemeddelelse.

Rutek er specialiseret indenfor design og fremstilling af konstruktioner i rustfrit stål - herunder specielle tanke og trykudstyr med PEDgodkendelse til medicinal-, offshore- og kemisk industri.

Opkøbet af Rutek er et udtryk for, at vi ønsker at gøre Beritech til en endnu mere komplet leverandør indenfor den rustfrie stålbranche Bent Larsen, adm. direktør Beritech

Med opkøbet tilføjer Beritech dermed et nyt forretningsben mod bl.a. det farmaceutiske og biotekniske område, som komplementerer Beritechs øvrige aktiviteter. 

Beritech har i forvejen et solidt fodfæste, som leverandør af specialfremstillede tanksystemer til mejeri- og fødevareindustrien.

- Vi ser en klar tendens til stigende efterspørgsel på ydelser og fremstilling fra alle brancher. Opkøbet af Rutek er et udtryk for, at vi ønsker at gøre Beritech til en endnu mere komplet leverandør indenfor den rustfrie stålbranche, siger adm. direktør for Beritech, Bent Larsen.

Sjette opkøb på halvandet år

Købet af Rutek er Beritech Groups sjette opkøb på halvandet år. 

Beriteh oplyser, at Rutek, og det eksisterende Beritech forretningsområde kendt som Stainless Steel Tanks, danner en stærk forretningsmæssig synergi, og gør det muligt at udvide kundetilbuddet indenfor tanksegmentet – både i forhold til kompleksitet, kvalitetsstyring og projektstørrelse.

- Jeg er taknemlig over, at Rutek betragter Beritech Group som den rette fremtidige ejer. Rutek er en af de stærkeste leverandører af tanksystemer og trykudstyr til det farmaceutiske marked. De er et stærkt hold med specialistviden, og vi ser frem til at drage nytte af deres kompetencer og knowhow inden for dette område – det er en væsentlig årsag til, at netop Rutek er et rigtig godt strategisk match, siger Bent Larsen.

Tidligere Rutek-ejer er tilfreds

Også tidligere ejer i Rutek, Martin Ketil Bak, er glad for, at aftalen med Beritech er kommet på plads.

- Vi har i Rutek arbejdet på at udvikle en skalérbar forretning og en skarp processtyring. I Beritech Group udnytter selskaberne hinandens styrker for derigennem at optimere en fælles forretning. Beritech kan være med til at accelerere Ruteks udvikling yderligere til gavn for både medarbejdere og kunder, siger Martin Ketil Bak.

Efter opkøbet overlader han direktørposten til Bent Larsen, men han vil fortsat være tilknyttet Rutek.

Under det nye ejerskab fortsætter selskabet på nuværende lokation i Randers, som et selvstændigt forretningsben. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.156