23948sdkhjf

Mazak åbner nyt teknologicenter for laserskæring

Den 26. maj blev dørene slået op til et helt nyt teknologicenter i Milano

Den japanske maskinproducent har i dag afdelinger 14 forskellige steder i Europa – blandt andet et spritnyt nordisk hovedkvarter i Middelfart, der blev indviet for nyligt.

Yamazaki Mazak opruster imidlertid også andre steder i Europa. Seneste skud på stammen er et nyt European Technology Center Laser i Milano, der netop er blevet indviet.

800 m2

Centret er på 800 kvadratmeter med et stort showroom, hvor man kan se en række af Mazaks laserskærere i brug – heriblandt to af Mazaks nyeste: 2D-fiberlaseren Optiplex 3015 Neo S-15 og fiberlaseren FG-220.

Laser-kunder fra hele Europa

Der er også indrettet et renrum til vedligehold af optiske komponenter som for eksempel skærehoveder. Derudover er centret udstyret med en nitrogen-generator, der sammen med en gas-mikser gør Mazaks ingeniører i stand til at udvikle nye skæreteknologier.

- Mazak har en rig arv inden for udvikling og levering af revolutionerende laserskærings-teknologi, og vi ser frem til at byde laser-kunder fra hele Europa velkommen til vores nye faciliteter, siger Gaetano Lo Guzzo, director Laser Business Europe.

Spiller stor rolle

- Det fungerer ikke alene som et fantastisk demonstrationsrum, men spiller også en fundamental rolle i det overordnede operationelle liv for mange af Mazaks laserskærere – fra applikations-engineering til eftersalgs-support og reparation og vedligehold af kritiske komponenter, forklarer Gaetano Lo Guzzo.

-Yderligere er der en hurtigt voksende kundebase, der både udnytter Mazaks laserskærere og Mazaks værktøjsmaskiner. Ved at have en avanceret facilitet med enestående ingeniørekspertise inden for begge discipliner, bliver vi derfor en uvurderlig ressource for mange europæiske producenter, slutter direktøren.

Artiklen er en del af temaet MaskinFokus.

Se nøgletal og flere artikler om:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.141