23948sdkhjf

Vejen banet til overflader i topkvalitet

Kunderne hos Tribologi-centeret på Teknologisk Institut kan nu få overfladebelagt emner i rette kvalitet uden yderligere auditering eller kontrol. Årsagen er en ny ISO 9001 certificering til centeret

Med en ISO 9001 certificering til Tribologi imødekommer Teknologisk Institut den øgede efterspørgsel på certificeret proceshåndtering. 

Dermed er man gearet til at forsyne industrien med belægninger, der øger effektiviteten og sikrer den rette kvalitet for kunderne i industrien.

Tidligere har flere af vores kunder skullet auditere os for at have os som underleverandører, men i og med at vi nu har fået certificeringen, betyder det, at de undgår denne proces Bjarke Holl Christensen, sektionsleder Teknologisk Institut

 Samtidig betyder certificeringen, at kunderne undgår at selv skulle auditere, kontrollere og godkende Teknologisk Institut som deres underleverandør.

Det oplyser Teknologisk Institut i en pressemeddelelse.

- Med ISO 9001 certificeringen bliver alle processer certificeret. Det er selvfølgelig vigtigt set fra kundernes side, fordi ISO 9001 certificeringen giver en forventning om, at der er styr på kundernes emner fra start til slut - og at der er styr på alle processerne, lyder det fra Bjarke Holl Christensen, Sektionsleder på Teknologisk Institut.

Øger effektiviteten

Det at Teknologisk Institut nu kan imødekomme efterspørgslen på certificeret proceshåndtering betyder, at man i endnu højere grad kan understøtte industrien med overfladebelægninger, der er med til at øge effektiviteten på komponenter.

Samtidig forenkler certificeringen kundernes processer, fordi de undgår selv at skulle auditere, hvilket blandt andet kan være tilfældet i fødevare- og medico-segmentet.

- Selvom vi langt hen ad vejen har kørt rigtig mange af de samme processer tidligere, så har det for os været et spørgsmål om at kunne dokumentere det via en ekstern blåstempling. Tidligere har flere af vores kunder skullet auditere os for at have os som underleverandører, men i og med at vi nu har fået certificeringen, betyder det, at de undgår denne proces, siger Bjarke Holl Christensen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079