23948sdkhjf

Metaldirektør takkede af: Sendte særlig tak til fruen

Mere end 150 gæster var med, da maskin- og smedevirksomheden PBN i vestjyske Videbæk fredag indbød til reception.

Anledningen var, at virksomhedens grundlægger Peder Birkkjær sammen med hustruen Kirsten går på pension og dermed lægger virksomheden i sønnen Kim Birkkjærs hænder.

Henover eftermiddagen holdte Peder Birkkjær en tale, hvor han særligt takkede sin  hustru Kirsten for opbakningen. Kirsten har været med til at starte virksomheden, og hun holdte også en tale, hvor hun overrakte Peder en hængekøje med opfordring til nu at slappe lidt af.

Adm. direktør Kim Birkkjær melder om en super dag, hvor der var fyldt ved bordene, da Peder Birkkjær bød velkommen tidligt på eftermiddagen Gæsterne var en kombination af kunder, leverandører, ansatte og venner af huset, og PBN 

PBN er specialiseret inden for maskin- og smedearbejde med virksomheder som Vestas, Velux og Weibel Scientific på kundelisten.

Under receptionen blev der i løbet af dagen også set på eksempler på de opgaver, PBN løser. Nogle var udstillet, mens andre af løsningerne var afbilledet på en række eksempler.

- Vi gør ikke meget væsen af os for at få omtale, så for mange var det en øjenåbner at se de mange og spændende typer af opgaver vi løser, siger Kim Birkkjær.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.159