23948sdkhjf

Semco Maritime og C Power Energy indgår strategisk partnerskab med fokus på offshore vind-markedet

C Power Energy Ltd., der leverer serviceløsninger og mandskab til offshore-energiindustrien, og den internationale ingeniør- og entreprenørvirksomhed Semco Maritime har indgået et strategisk partnerskab, som indebærer, at Semco Maritime erhverver 20 pct. af C Power Energy.

Det skriver Semco Maritime i en pressemeddelelse.

Partnerskabet skal udnytte de betydelige vækstmuligheder i de britiske og globale vindmarkeder og skabe væsentlige fordele for både kunderne og de to virksomheder.

Peter og Tsvetelina Jørgensen etablerede C Power Energy i 2015 for at tilbyde en one-stop-løsning på specialiserede mandskabsudfordringer og levere en række services til den globale offshore-energisektor med fokus på offshore vind. Virksomheden har skabt betydelig vækst, beskæftiger ni specialister og har etableret et netværk af partnere, der leverer services inden for tre hovedområder: ”Construction Support”, ”O&M Support” og ”Skilled Personnel”.

Vi ser frem til at forfølge mulighederne i et tæt partnerskab med fokus på at udvikle vores fælles forretning ved at forbedre og udvide vores eksisterende produkt- og serviceudbyd til kunder verden over Jacob Øbo Sørensen, Senior Vice President, Renewables, Semco Maritime

Øger serviceaktiviteter

Ifølge meddelelsen har virksomheden har skabt en stærk markedsposition og en historik med blandt kunder i det britiske marked, og samarbejdet med Semco Maritime vil accelerere momentum i det europæiske marked med henblik på at udvide tilstedeværelsen på det globale offshore vindmarked.

- Vi er glade for at indgå partnerskab med Semco Maritime for at løfte salget og få adgang til værdifuld erfaring og organisatoriske muskler, der vil gøre det muligt for os at forfølge vækstmulighederne i et højere tempo og øge kapaciteten, så vi kan imødekomme den stigende efterspørgsel fra kunderne i den globale offshore-energiindustri, siger stifter og CEO i C Power Energy, Peter Jørgensen.

Samarbejdet med C Power Energy understøtter Semco Maritimes målsætning om at øge koncernens serviceaktiviteter, som skal udgøre 20 pct. af den samlede omsætning i 2023, gennem styrkelse og udvidelse af tilstedeværelsen og netværket i Storbritannien samt fortsat bidrag til internationaliseringen af koncernens forretning og den løbende indsats for at skabe balance mellem Renewables- og Oil & Gas-aktiviteterne.

Stort potentiale

- Det dygtige og erfarne team bag C Power Energy har skabt en fantastisk virksomhed med et solidt fodaftryk i det britiske marked og rigtig gode vækstudsigter. Vi ser frem til at forfølge mulighederne i et tæt partnerskab med fokus på at udvikle vores fælles forretning ved at forbedre og udvide vores eksisterende produkt- og serviceudbyd til kunder verden over, siger Senior Vice President, Renewables, Semco Maritime, Jacob Øbo Sørensen.

Det omfattende potentiale i offshore vind-markedet i Storbritannien understreges af betydelige statslige og private investeringer med fokus på at øge den installerede kapacitet fra omkring 13 GW i dag til omkring 50 GW i 2030.

Udviklingen vil ifølge meddelelsen skabe store muligheder for det strategiske partnerskab mellem C Power Energy og Semco Maritime. C Power Energy udvider bestyrelsen med udnævnelse af Senior Vice President for Renewables i Semco Maritime, Jacob Øbo Sørensen, med henblik på at accelerere den fælles forretningsudvikling og styrke samarbejdet.

Parterne har aftalt ikke at offentliggøre yderligere detaljer om transaktionen, fremgår det af meddelelsen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109