23948sdkhjf

Travlhed aflyser sommerferien hos industri-leverandør

Industrisommerferien er aflyst i år hos Bagger-Nielsen ApS i Ølstykke, der sælger kabelbeskyttelse til industrien.

Normalt følger virksomheden ellers industrien og lukker helt ned i to uger i juli.

Vi oplever lige nu en stigende efterspørgsel på vores løsninger, specielt inden for robot- og automationsbranchen, og derfor har vi også brug for at tage de to uger i brug, hvor vi normalt holder lukket Rikke Bagger-Nielsen, adm. direktør Bagger-Mielsen ApS

Ifølge direktør Rikke Bagger-Nielsen er der flere årsager til, at man i år ikke kan lukke virksomheden ned, som man ellers plejer i denne periode:

- Vi oplever lige nu en stigende efterspørgsel på vores løsninger, specielt inden for robot- og automationsbranchen, og derfor har vi også brug for at tage de to uger i brug, hvor vi normalt holder lukket, siger Rikke Bagger-Nielsen i en pressemeddelelse.

Hun peger samtidig på, at den nuværende leveringssituation, som hele industrien mærker, gør det nødvendigt at være på tæerne hver dag for at sikre, at vores kunder får deres produkter. 

- Derfor vil en lukkeperiode gøre, at vi ikke kan holde det høje serviceniveau, som vores kunder har købt ind på, siger hun.

Holder ferie på skift

Trods travlhed forsikrer direktøren, at medarbejderne nok skal holde ferie, men i år bliver det på skift, som man kender det fra mange andre brancher.

Der er ligeledes sat gang i en rekrutteringsproces for at skaffe flere hænder, så man kan honorere kundernes ønsker.

- Vi søger lige nu to ekstra medarbejdere for at kunne holde trit med forespørgslen fra vores kunder og dem kunne vi godt have brugt her til sommerferien, lyder det fra Rikke Bagger-Nielsen.

For selvom medierne varsler faldende forbrug og stigende inflation, så er kvalificeret arbejdskraft fortsat en mangelvare. Derfor har man hos Bagger-Nielsen valgt at ændre profilerne, så man nu søger lidt bredere.

- Vi har måtte redefinere stillingerne for simpelthen at ramme kandidater, som vi normalt ikke ville opdage i vores normale søgninger. Men også for at fremtidssikre os, forklarer Rikke Bagger-Nielsen.

Plads til udvikling

Trods travlhed på ordrekontoret er der dog fortsat plads til produktudvikling, som kører sideløbende påpeger Rikke Bagger-Nielsen.

- Vi arbejder lige nu på at færdiggøre nogle nye produkter til robotindustrien, som vi lancerer på den anden side af sommerferien. Det har været et stort ønske fra vores kunder at kunne levere nogle færdige løsninger til de mindre cobots og dette ser vi nu ud til at kunne levere.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.093