23948sdkhjf

Technicon: Derfor kan vi rekruttere

Technicon er i dag oppe på over 70 ansatte, og automationshuset fortsætter dermed den vækst i medarbejderstaben, der har præget Hobro-virksomheden de seneste år.

Det er samtidig en vækst, der skal fortsætte, forklarer adm. direktør Casper Hansen, som trods ultra lav ledighed og generel mangel på faglig arbejdskraft er optimistisk, når det handler om rekruttering til Technicon.

- Vi forsøger at give vores medarbejdere en masse gode vilkår, og det gælder specielt den måde, man arbejder på hos os. Vi har fuldstændig vide rammer for, hvornår og hvordan man arbejder, det lader vi være op til enkelte teams, siger Casper Hansen om hovedårsagen til, at Technicon formår at finde de rette medarbejdere.

Dyrk yoga midt på dagen

Det betyder i praksis, at de ansatte kan dyrke yoga midt på dagen, tage fri for at bestige et bjerg eller mere lavpraktisk arbejde hjemme, hvis det kan passes ind i opgaverne i de teams, man er en del af.

- Som virksomhed er vores strategi , at vi forsøger at skabe bedst mulige forudsætninger for, at  vores medarbejdere kan perfome sammen. Derudover prøver vi generelt at skabe en fed arbejdsplads, med masser af sociale aktiviteter og arrangementer, siger Casper Hansen.

- Vi vokser. Uanset vores størrelse vil en flad organisation med decentralt ansvar og hurtige kommandoveje være en hjørnesten for Technicon. I kombination med en høj faglighed skaber det en løsningsorienteret og entreprenant virksomhedskultur, der er forudsætningen for at vi altid kan skabe innovative løsninger, som konstant er helt fremme på kanten af hvad der teknologisk er muligt, slår direktøren fast.

Og når det handler om svare på, om de vide rammer og de sociale aktiviteter giver pote ved jobsamtalerne, er svaret ikke til at tage fejl af.

- Ja. Det betyder enormt for de mennesker, vi ansætter. Det vægter højt for dem, at de har fleksible rammer samtidig med, at vi er en teknologisk interessant arbejdsplads, slår den adm. direktør for Technicon fast.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125