23948sdkhjf

Siemens Gamesa indgår samarbejde med koreansk gigant

Vindmølleproducenten har underskrevet en ikke-bindende aftale, et såkaldt memorandum of understanding (MOU), med Doosan Enerbility.

Doosan Enerbility er kendt som producent af blandt andet atom- og vandkraftværker og er en del af den koreanske industrimastodont Doosan.

Ifølge aftalen skal de to selskaber undersøge mulighederne for potentielle samarbejder inden for offshore vind i Korea. Det drejer sig blandt andet om muligheden for at opføre fælles produktionsfaciliteter til vindmølledele i Korea.

- Vi er begejstrede for at starte arbejdet med Doosan Enerbility med henblik på at undersøge et strategisk samarbejde i Korea. At lede offshore-revolutionen i de kommende år kræver stærke partnerskaber baseret på solid, gensidig forpligtelse. Vi forestiller os en storartet alliance mellem vores to selskaber, som opfostrer den koreanske offshore-industri og bidrager til dens udvidelse, siger Marc Becker, CEO for Siemens Gamesas offshore-division.

Udover store kraftværker har Doosan Enerbility som det eneste koreanske selskab faktisk produceret vindmøller, men selskabets referenceliste er beskeden. Blandt andet har Doosan leveret møllerne til de to havmølleparker Tamra Offshore Wind Power (30 MW) og Southwest Offshore Wind Power Phase 1 (60 MW).

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.141