23948sdkhjf

Stor stålkoncern får ny topchef

Mads Møller Hansen, administrerende direktør for DS Gruppen i Hobro, træder ud af selskabet og overlader fra 1. juli posten til Kent Hejn Kristensen, som i dag er administrerende direktør for datterselskabet DS Flexhal A/S.

Det oplyser den store producent af stål- og betonløsninger til byggeri og industri i en pressemeddelelse.

Topchefskiftet kommer efter, at familien Møller Hansen i marts solgte DS Gruppen og de underliggende produktions- og salgsselskaber til den tyske industrikoncern Goldbeck GmbH for at skabe yderligere vækst inden for DS Gruppens kerneområder og støtte tyskernes ekspansion i Nordeuropa.

Efter salget er Mads Møller Hansen fortsat som adm. direktør i en planlagt overgangsperiode indtil udgangen af juni, hvorefter han stillingen til Kent Hejn Kristensen.

Om DS Gruppen og Goldbeck

DS Gruppen kort

DS Gruppen er en industrikoncern inden for produktion og salg af stål- og betonløsninger til byggeri og industri og er en professionel samarbejdspartner i alle henseender.

Med hovedkontor i Hobro, Danmark, og salgskontorer i Norge og Tyskland, fungerer alle koncernens virksomheder som selvstændige enheder.

Med en årlig vækst i omsætning på gennemsnitlig 15 pct. de seneste år opnåede DS Gruppen i 2020/21 en samlet omsætning på 2.130 mio. kr. og et resultat på 272 mio. kr. før skat. Virksomheden beskæftiger mere end 600 medarbejdere.

Goldbeck kort

Goldbeck bygger erhvervsejendomme i Europa som one-stop-leverandør – fra design- og konstruktionsfasen til serviceydelser under efterfølgende drift.

Koncernen er partner for både mellemstore virksomheder og store virksomheder, investorer, udviklere og offentlige kunder. Dets udvalg af tjenester omfatter logistik- og industrihaller, kontor- og skolebygninger, parkeringshuse i flere etager og beboelsesejendomme, hvor eksisterende bygninger og bygningsrelaterede tjenester fuldender spektret.

Virksomheden gennemførte mere end 500 projekter i regnskabsåret 2020/2021 med en samlet omsætning i størrelsesordenen 37,5 mia. kr. Goldbeck beskæftiger i øjeblikket mere end 9.000 medarbejdere på omkring 90 lokationer i hele Europa.

Kent Hejn Kristensen har gennem 20 år været med til at forme og udvikle DS Gruppen. Først som administrerende direktør for datterselskabet DS Stålkonstruktion og de seneste år som adm. direktør for datterselskabet DS Flexhal. En stilling han fortsat vil varetage.

– Jeg har nu haft lejlighed til at lære Goldbeck bedre at kende. Der er er ingen tvivl om, at de vil tilføre DS en masse knowhow på mange områder, herunder bæredygtighed og nye digitale løsninger til at understøtte vores forretning, udtaler Kent Hejn Kristensen i pressemeddelelsen.

DS Gruppen tæller i Danmark selskaberne DS Elcobyg, DS Stålkonstruktion samt DS Flexhal og DS Stålprofil. Gruppen har hovedkontor i Hobro og salgskontorer i Norge og Tyskland og beskæftiger mere end 600 medarbejdere. I 2020/2021 var den samlede omsætning på 2.130 mio. kr. og resultatet 272 mio. kr. før skat. 

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.078