23948sdkhjf

CNC Onsite udvider: Flere og større opgaver kræver mere plads

I sidste uge kunne tre glade medejere af CNC Onsite sætte spaderne i jorden til et 2.500 kvadratmeter nyt domicil.

Går alt efter planen, er det indflytningsklar den 1. marts 2023.

- Det er fordi, vi har rigtig travlt, og vi ekspanderer, så det er til at sikre den videre udvikling, og fordi specielt nogle af de maskiner vi bruger til den mobilbearbejdning, vi laver, er megastore i dag, fortæller administrerende direktør og medejer Aage Dam, der fortsætter:

- Vi laver rigtig meget bearbejdning på fundamenter til havvindmøller, og i dag er de 8 meter i diameter. Der bygger vi nogle maskiner til at bearbejde flangerne på dem. Derfor har vi bare brug for meget mere plads, end vi har i dag.

Konstruktionsafdeling vokser

I alt bliver der 2.000 kvadratmeter produktionsområde i det nye domicil, hvor maskinerne dels skal opbevares, når de ikke er på opgaver, og dels skal nye maskiner opbygges.

Derudover bliver der plads til en kraftigt opgraderet kontorafdeling på 500 kvadratmeter.

- Det er også, fordi vi er ved at udvide vores konstruktionsafdeling betragteligt, så vi har brug for noget mere kontorplads, forklarer Aage Dam.

Mulighed for yderligere udvidelse

De har nemlig travlt hos CNC Onsite for tiden – rigtig travlt.

- Vi har rigtig travlt inden for vindmølleindustrien, og det er med reparations- og opgraderingsopgaver på eksisterende møller, og så er det diverse hjælp til prototypemøller og rigtig meget på bearbejdning af flanger til tårne og fundamenter, forklarer Aage Dam.

Derfor har det også været vigtigt at sikre, at der er rigeligt med plads, og bliver det alligevel for trangt i løbet af nogle år, er der også tænkt over det.

- Det er Gråkkær, der bygger for os og lejer ud til os, og der har vi en option i kontrakten på, at man kan bygge 1.000 kvadratmeter mere hal på. Det er der forberedt til. Det er en del af fremtidssikringen, lyder det fra Aage Dam.

Artiklen er en del af temaet MaskinFokus.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.19