23948sdkhjf

Smedefirma har vokseværk og samler aktiviteter i stor, ny hal

Kærsgaard A/S kan endelig samle virksomhedens 55 ansatte på én matrikel i Viborg, når en ny, 1500 kvadratmeter stor hal står klar ved årsskiftet.

Smede- og stålentreprisevirksomheden Kærsgaard A/S er vokset noget siden 2012, hvor Bent Kærsgaard grundlagde virksomheden med to medarbejdere. I dag arbejder 55 ansatte med især værn, trapper og facadebeklædning i byfornyelsesprojekter over hele landet.

Og da Kærsgaard A/S i løbet af de sidste par år har oprettet to andre selskaber, Kærsgaard Teknik og Service og Upfront, er det på tide at samle virksomheden i nybyggede lokaler, skriver Viborg Stifts Folkeblad.

- Vi har længe savnet mere plads. Det har betydet, at aktiviteterne været spredt ud på to-tre adresser, og det er lidt noget bøvl, både logistikmæssigt og for medarbejderne. Vi ser rigtig meget frem til, at vi alle 55 bliver samlet på den samme adresse. Det er også til gavn for medarbejderne, hvilket vi netop har fokus på i en ny strategiplan, siger Bent Kærsgaard til avisen.

Kærsgaard A/S er ved at opføre en ny 1500 kvadratmeter stor hal på Petersmindevej 2 i Viborg, ligesom virksomheden har købt lidt jord af naboerne, så man har mere plads omkring sig. 

I alt kommer Kærsgaard A/S og dets selskaber til at råde over 5000 kvadratmeter, når byggeriet står færdigt den 1. december i år, skriver Viborg Stifts Folkeblad.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094