23948sdkhjf

DAMRC gør klar til årets store spåntagnings-event

Om knap en måned byder DAMRC indenfor til Spånligaen 2022

Og forberedelserne er allerede i fuld gang i Herning, fortæller direktionsassistent Lene Nielsen.

- Der er 25 udstillere, og det er lidt færre end sidste gang. Da vi i første omgang satte datoen, var der stadig spørgsmålet om VTM, så der er nogen, der har disponeret anderledes, siger hun.

Mere end en husmesse

VTM er som bekendt blevet udsat til 2023, og netop derfor mener arrangørerne af Spånligaen, at arrangementet i Herning bliver endnu mere relevant.

- Vi synes, det er vigtigt at der kommer noget, og det var derfor, vi valgte at køre los på det, så der kommer et sted, hvor man kan se noget forskelligt. Det er ikke fordi, der ikke er husmesser rundt omkring, men her får man mulighed for at se lidt mere på samme sted, siger Lene Nielsen.

Ni kørende maskiner

Der bliver da også nok at se på i DAMRC’s haller. Hele ni kørende maskiner har de 25 udstillere med.

- Hvor vi før måske havde en-to demonstrationsgrupper på, vil der være nogle maskiner med tre og fire demonstrationsgrupper på, så der vil være flere skift imellem, hvad der bliver vist på maskinerne, forklarer Lene Nielsen.

- Ellers er det efter samme princip, som vi plejer, hvor folk laver demonstrationer på tværs af faggrupperne, og hver især får lov til at vise, hvad de er rigtig gode til, slutter hun.

Spånligaen finder sted hos DAMRC i Herning den 6.-8. september alle dage fra klokken 9.00-16.00. Tilmelding er gratis og kan ske på https://spaanligaen.dk/tilmeld-besogende/.

Artiklen er en del af temaet MaskinFokus.

Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11