23948sdkhjf

Sandvik Coromant afholder Tech Days 2022

Efter to års pause vender Tech Days nu tilbage i Sandvik Coromant Center i Sandviken i Sverige den 27.-29. september

I år vil Tech Days fokusere på hovedemnerne: digitalisering, bæredygtighed og deres indvirkning på fremtiden inden for produktion. Eventen omfatter en række udstillinger fra produktionsvirksomheder og tekniske virksomheder, herunder 18 af Sandvik Coromants partnere, samt seminarer og paneldiskussioner med brancheførende eksperter.

Stefan Widing, administrerende direktør for Sandvik Group, deltager som vært for diskussionspanelet sammen med andre brancheeksperter. Han er der sammen med Helen Blomqvist, administrerende direktør for Sandvik Coromant, Tomas Frimmel, administrerende direktør for Microsoft Sweden, Erik Jansson, nordic sales cluster manager hos Sandvik Coromant, og Camilla Nevstad Bruzelius, Sandvik Coromants nyudnævnte head of sustainable business.

- Bæredygtighed har højeste prioritet for produktionsindustrien, og på dette års Tech Days er der stor fokus på det, forklarede Ann-Sophie Stern, sælger med ansvar for Sandvik Coromants nordeuropæiske salgsområde.

- Sandvik Coromants globale tilstedeværelse giver et mangesidet perspektiv på bæredygtighed, men vorespligtfølelse over for miljøet, og vores medarbejdere går helt tilbage til 1970'erne. På Tech Days håber vi at kunne dele nogle af vores bæredygtighedssucceshistorier med deltagerne og samtidig også at lære noget af andre virksomheder, fortsætter hun.

Tech Days vil også give deltagerne mulighed for at se demonstrationer af de værktøjer og teknologier, der findes i udstillingen i Sandvik Coromant Center. Det omfatter også den sidste nye CoroPak, der bliver lanceret en uge efter eventen.

Artiklen er en del af temaet MaskinFokus.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.131