23948sdkhjf

Sydjysk producent af landbrugsmaskiner gearer op i Ukraine

I 2018 gik Thyregod A/S, der blandt andet producerer radrensere og vogne til landbruget, ind i Ukraine med egen fabrik uden for Lviv.

Der er imidlertid tale om lejede lokaler, og det har gennem længere tid været på tegnebrættet at flytte til noget større og mere permanent, men så kom krigen. Det skriver Landbrugsavisen.

Da Rusland invaderede Ukraine, blev Thyregods medarbejdere i første omgang sendt hjem, men de returnerede hurtigt til fabrikken, og siden har produktionen kørt næsten som normalt.

Derfor er flytteplanerne hevet frem fra skuffen igen. Før krigen købte Thyregod en fabrik i byen Sambir, der ligger godt 70 kilometer fra den nuværende fabrik. Her får man i første omgang 35-40 medarbejdere.

- Vi har en ekspertise i at håndtere store emner i vores produktion. Det vil vi gerne udnytte endnu mere, så vi vil tage produktion ind for flere virksomheder. Egentlig var planen, at der skulle onboardes en ny produktion hvert kvartal, men det går lidt langsommere under krigen, siger Jakob Hansen, der er direktør for Thyregod i Ukraine.

Originalartikel: https://landbrugsavisen.dk/maskiner/dansk-maskinfabrik-k%C3%B8rer-igen-i-ukraine-og-er-p%C3%A5-vej-mod-udvidelse

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.093