23948sdkhjf

Runder 50 år i samme automationshus: Nu får han en medalje

Ingeniør Poul Jørgen Larsen modtager senere i august Dronningens Fortjenstmedalje efter 50 års ansættelse hos CH System A/S i Næstved.

CH System leverer automations- og robotløsninger til blandt andet fødevare- og medicoindustrien.

Poul Jørgen Larsen blev i sin tid ansat i ingeniørfirmaet Christensen og Hansen Maskiner, nu CH System A/S, under de oprindelige ejere. På det tidspunkt var han nyuddannet stærkstrømsingeniør og bare 26 år. 

Poul Jørgen Larsen har dermed været med næsten helt fra firmaets spæde start i 1968 og har udvist en enorm beslutsomhed og engagement, lyder det fra C&H System, der beskriver Poul Jørgen Larsen som meget vellidt af både kunder og kollegaer og som en stor drivkraft i virksomhedens opbygning.

Jubilaren selv er også yderst tilfreds med sin arbejdsplads.

- Det har aldrig været kedeligt at arbejde for C&H System, og jeg har altid haft opfattelsen af, at der er brug for mig. Jeg har igennem min karriere haft skiftende ansvarsområder, som har udfordret mig både fagligt og personligt og skabt en helt perfekt balance, siger han i forbindelse med jubilæet.

Har siddet for bordenden

Poul Jørgen Larsen har da også gennem årene haft adskillige roller i robot- og automationshuset, hvor han også i en periode har haft pladsen for enden af bordet.

Da den ene af grundlæggerne, Børge Christensen udtrådte af firmaet i 1990, blev Poul Jørgen Larsen  udnævnt til vicedirektør. Da den anden grundlægger, Hans Hansen blev pensioneret i 2004, blev Poul Jørgen Larsen udnævnt til administrerende direktør.

Efter et ejerskifte i 2008, fortsatte Poul Jørgen Larsen som Key Account Manager med ansvar for salg og rådgivning for virksomhedens største kunde. 

- En af Pouls styrker er, at han altid har været omstillingsparat og at han løbende har dygtiggjort sig og fulgt med udviklingen. Pouls viden om den altid hastigt udviklende styringsteknologi, er således stadig, den dag i dag fuldstændig tidssvarende, siger Group Director for CH System, John Thrane Nielsen.

Fortjenstmedaljen bliver uddelt til jubilaren ved et arrangement den 26. august.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094