23948sdkhjf

To bliver til tre: Ny partner træder ind i Rival

Thomas Timmermann er indtrådt som ny medejer og produktionsdirektør hos Rival.

Det fortæller Rivals to nuværende partnere, salgsdirektør Christian Aarup og administrerende direktør Henrik Holvad.

- Vi har gang i noget særligt. Mange kunder vil gerne handle med os, og vores muligheder inden for blandt andet forsvarsområdet ser ud til at være betydelige. Vores mål er at vækste virksomheden markant inden for de næste år. Thomas’ rolle bliver blandt andet at skabe et produktions-setup, der muliggør dette, uddyber Henrik Holvad.

Stærkt match styrker udviklingsmuligheder

Thomas Timmermann kommer har bred erfaring inden for supply chain og Lean fra større industrikoncerner som Lego og Siemens. Han har blandt andet haft ansvaret for +1.000 medarbejdere som indkøbs- og produktionsdirektør hos Siemens Wind Power, Blades, og har de sidste 10 år arbejdet med at udvikle mellemstore danske virksomheder.

- Med Thomas har vi fundet den helt rette til at indtage den tredje plads i vores partnersofa, siger Christian Aarup, der selv indtrådte som medejer i 2021.

- Vi er i fuld gang med at udvikle Rival fra en maskinfabrik til en international industrivirksomhed. Her er kendetegnene ordentlighed, en professionel organisation, teamspirit og tårnhøj kvalitet. Det sker med stor respekt for den kultur og de værdier, som kendetegner Rival, og som vi har værnet om i flere årtier. Her oplever vi et stærkt match med Thomas, som kommer med en fantastisk pakke. Han har den rette indstilling og kompetence til, at vi sammen kan komme til next level, siger Christian Aarup.

Mødet med Rival

Thomas Timmermann er i fuld gang hos Rival og er meget taknemmelig for den modtagelse, de nye kolleger har givet ham.

- Jeg har meget at lære om Rival, kunder og leverandører. Her er kollegerne den bedste hjælp, jeg kan få, og vi er sammen i fuld gang, siger han.

- Samtidig bobler jeg af input og ideer. Dem vil jeg løbende bringe i spil med passende ydmyghed og stor entusiasme sammen med teamet, slutter Thomas Timmermann.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079