23948sdkhjf

Enabl henter ny direktør hos Danfoss

Søren Kvorning tiltræder stillingen som CEO i Enabl den 1. december 2022.

Han overtager posten fra Eltronic Groups stifter og CEO, Lars Jensen, der har været konstitueret direktør i Enabl siden den 30. juni, hvor daværende CEO Thomas Hedegaard og CFO Flemming Andersen blev opsagt.

Den nye direktør kommer fra en stilling som senior vice president, head of sales, marketing and service hos Danfoss Drives, som han har været en del af de seneste godt 13 år – heraf seks i Asien.

En af de store opgaver, der venter ham i Enabl, er at gøre virksomheden til en endnu større bidragsyder i kundernes værdikæde og dermed understøtte mere agile forretningsmodeller.

- Det er en ære at blive en del af Enabl, som er en innovativ industrivirksomhed med solide kompetencer, og som står stærkt i markedet. Jeg ser Enabl som en ambitiøs og unik ingeniør- og teknologileder indenfor for den grønne omstilling - et emne, der ligger mit hjerte nært. Gennem min karriere har jeg arbejdet internationalt med fokus på energieffektivitet, og jeg ser frem til at fortsætte kursen med fortsat udvikling, mens vi samtidig sikrer, at vi tager godt hånd om vores kunder, siger Søren Kvorning.

Kommercielle kompetencer og globalt udsyn

Det er bare halvandet år siden, at Enabl efter en fusion af ingeniørvirksomhederne Sonne, Biir, Blaaholm og Eltronic Wind Solutions blev til ét selskab med fokus på forretningsområderne: rådgivning og outsourcing, udstyr og global service.

Lars Jensen ser frem til at byde Søren Kvorning velkommen:

- Søren Kvorning kommer med den rette erfaring og viden fra den globale industri. Han er en stærk profil og en visionær leder, der i sit tidligere job har skabt stærke og vedvarende resultater. Sørens kundefokus og kommercielle kompetencer kommer til stor gavn i vores forretning og skal sikre en styrket kundeoplevelse globalt i Enabl. Jeg ser meget frem til at byde Søren velkommen i direktørstolen, hvor han skal sikre fortsat bæredygtig udvikling og innovative teknologiske løsninger til vores kunder i vindindustrien, siger han.

Også Søren F. Knudsen, der er bestyrelsesformand i Enabl, ser frem til samarbejdet:

- Vi har udpeget en profil, som har et stærkt sæt af kompetencer og globalt udsyn. Enabl oplever stor efterspørgsel på virksomhedens knowhow, og vi ser samtidig ind i et marked med stort vækstpotentiale. Derfor er det altafgørende, at vi har den rette person ved roret. Vores mål er at styrke vores evne til at vokse profitabelt og styrke vores kunderelationer, og her er Søren Kvorning den helt rigtige i rollen som direktør, forklarer han.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109