23948sdkhjf

T. Hansen klar med højlager med 100 robotter

Autogrossisten T. Hansen tager nu et kæmpe robotbetjent lager i brug i Middelfart, et såkaldt AutoStore-lager. Der er plads til 160.000 kasser, og 100 robotter skal køre rundt i lageret og plukke varer til kunderne. 

Det vil betyde, at lageret kan plukke, pakke og forsende ordrer væsentligt hurtigere end nu.

- T. Hansens kunder fremover vil kunne lægge en ordre frem til klokken 20 og stadig få leveret varerne næste dag, skriver Element Logic, som har leveret robotter og indmad til lageret.

De 100 lagerrobotter er af en særlig type, kaldet Black Line, der blandt andet udmærker sig ved at kunne skifte batterier selv under drift, hvilket betyder, at robotterne i praksis kan arbejde stort set døgnet rundt.

- T. Hansen fremtidssikrer deres logistik ved at få en lagerløsning, som de løbende kan udvide og opskalere efter behov. Det er netop det, der gør AutoStore til så unik en lagerteknologi, siger Nikolaj Bjørn Eriksen, der er direktør for Element Logic Danmark.

AutoStore bygger lagerløsningerne, mens Element Logic forhandler og installerer anlæggene. Begge virksomheder har hovedsæde i Norge.

Element Logic har tidligere leveret AutoStore-løsninger til blandt andet Sanistaal og Abena.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.093