23948sdkhjf

Ny revolverstanser optimerer produktionen hos reolproducent

Finnerup A/S i Holbæk har i august fået installeret en ny Amada 30 ton revolverstanser model EMZ3612M2.

Med investeringen udvider Finnerup sin stanseafdeling med den nyeste teknologi og øger dermed også produktionskapaciteten.

Finnerup er totalleverandør af reolindretning, og de reoler, der produceres i dag, er resultatet af årtiers løbende udvikling og tilpasning til kravene på markedet.

- Hos Finnerup A/S producerer vi aluminiumreoler til varebiler og har altid haft kvalitet og leveringssikkerhed i fokus, så vi ser meget frem til at operere med vores nye Amada-stansemaskine, og der er ingen tvivl om, at med denne maskine vil vi blive i stand til at levere et endnu bedre produkt til vores kunder, samtidig med at vi får en optimeret og forbedret produktivitet samt en grønnere produktion da maskinen har et lavt energiforbrug, siger Peter Skjoldan, administrerende direktør hos Finnerup.

Amadas stansemaskiner er udstyret med automatisk værktøjsskift og den nyeste teknologi som elektriske strømbesparende drevsystemer med standby forbrug på 1 kW og et driftsforbrug på kun 5 kW. Den solide og kraftige værktøjsrevolver, der er fremstillet af en speciel støbejernslegering, er meget slidstærk. Udboringerne i værktøjsrevolveren er også laserhærdede for effektivitet og lang holdbarhed. Den 120 mm tykke værktøjsrevolver sikrer samtidig de bedste forhold for korrekt opretning mellem stempel og matrice, og sikrer derved den højest mulige stansepræcision.

Artiklen er en del af temaet MaskinFokus.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094