23948sdkhjf

Vestjysk smedevirksomhed har investeret 20 millioner i fabrik

Videbæk-virksomheden Smemek stod for et par år siden med et pladsproblem, der gjorde, at indehaver Martin Larsen overvejede at bygge en helt ny fabrik.

I stedet valgte han dog at overtage en nedlagt fabrik fra byggevirksomheden Fiboment og renovere den fra A til Z. Dermed kunne Smemek i sommer rykke ind i nyrenoverede lokaler med 4.500 kvadratmeter produktion og 800 kvadratmeter administration. Det skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

- Det er gået fra skrot til slot. Vi har udskiftet nærmest alt i de tre haller og i administrationsbygningen. De 12 millioner er gået til bygningsrenoveringer og de 8 millioner til diverse udstyr som for eksempel kraner og ventilation. Det har været en kæmpeopgave. Men nu fungerer det rigtig godt, og vi har absolut ikke fortrudt, at vi ikke byggede nyt. Tværtimod, siger Martin Larsen til Dagbladet Ringkøbing Skjern.

Smemek er specialiseret i produktion af bygningstål, specielt altaner. Det har været et lukrativt marked, og alene det seneste lille års tid er virksomheden vokset fra 46 til mere end 60 medarbejdere – og så er der endda stadig ledige stillinger.

Nysgerrige kan i øvrigt selv tage den nye fabrik i øjesyn, nå der afholdes åbent hus fredag den 23. september klokken 10-16.

Originalartikel: https://dbrs.dk/artikel/fra-skrot-til-slot-martin-larsen-fejrer-voldsom-v%C3%A6kst-og-jubil%C3%A6um-med-kostbar-nyindretning-af-gammel-fabrik

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.11