23948sdkhjf

Mazak og KJV inviterer til Spåntagningsdage

KJV og Mazak Danmark genopliver Spåntagningsdage. Det sker i dagene 5. til 7. oktober, hvor du kan opleve de nyeste teknologier inden for værktøjsmaskiner, skærende værktøjer, opspænding og forudstilling.

Fokus er på at give gæsterne inspiration til optimering hele vejen rundt i deres egen produktion med ny teknologi inden for maskiner, værktøjer, automation og bearbejdninger. Desuden får deltagerne et kig ind i fremtiden i fire indlæg om henholdsvis Mazak Iconnect, Mazatrol SmoothAI, forindstilling og opmåling med Zoller.

Hos KJV er der denne gang fokus på at præsentere den store bredde i virksomhedens program i alt fra skærende værktøjer og opspænding til måleudstyr, forindstilling og datastyring.

Seneste arrangement trak et rekordstort antal besøgende: Næsten 500 besøgende fra mere end 140 virksomheder deltog. I år sigtes efter et deltagerantal af samme størrelsesorden.

Rekord mange maskiner

Mazak stiller i år med otte CNC-maskiner. Her præsenterer Mazak både drejebænke, vertikale -, multi-tasking- og 5-aksede maskiner.

I udstillingen vil du kunne opleve hele fire maskiner fra de 5-askede maskinserier: Den kompakte CV5-500, den alsidige Variaxis i-700, den kraftfulde VTC-800/30SR og sidst men ikke mindst, den alsidige Variaxis C-600.

Fra drejecentrene vil Mazak præsentere maskiner fra to serier: QT-200MSY og Quick Turn 250MSY. Fra multitasking-maskinerne fremviser Mazak den komplette fusion mellem et CNC-drejecenter og et maskincenter - Integrex i-100H ST. Yderligere vil man kunne opleve fra den vertikale-maskinverden, det højeste niveau af produktivitet i form af VCN-530C.

I udstillingen vil man også kunne opleve de forskellige Mazatrol styringer og få mulighed for at prøve dem op imod hinanden. Herunder Mazatrol SmoothAi, X, G og den helt ny SmoothEz- styring.

Værktøjsnyheder

På Spåntagningsdagene viser KJV et bredt udvalg af Iscars forskellige værktøjsløsninger.

Man kan for eksempel opleve Iscars LogiqFGrip stiksystem med det store firkantede blad, som stikker op til Ø160 mm med blot en 3 mm platte. Bladet kombineres nu med en ”krone”, som sikrer, at kølingen kommer helt ud på skæret via to køledyser. Blad og krone monteres med kun én skrue.

På dagene bliver der taget rigtig mange spåner ved en række live-bearbejdninger. Gæsterne kan blandt andet opleve live-demonstrationer på CV5-500, Quick Turn 250MSY og VTC-800/30SR.

Her vil Mazak og KJV demonstrere et udsnit af avancerede fræse-, bore- og drejeteknikker. Det hele bliver vist live på gigantisk storskærm.

Tre dage spækket med spåntagning

Spåntagningsdage finder sted onsdag den 5. oktober og torsdag den 6. oktober.

Arrangementet åbent fra klokken 9.00-15.0.

Fredag den 7. oktober klokken 9.00-14.00 vil erhvervsskoler blive inviteret inden for.

Det hele finder sted hos Mazak Danmark, Stensgårdvej 7B i Middelfart.

Tilmelding og yderligere info på Mazak Danmarks hjemmeside.

Artiklen er en del af temaet MaskinFokus.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094