23948sdkhjf

Klejnsmede føler sig hørt i hverdagen: "Her er fantastisk at arbejde"

De ansatte hos Nordic Steel Force er begejstrede for deres arbejdsplads, hvor der på alle måder tages højde for deres personlige forhold

Lasse Bjerre Hasselriis er 33 år og blev uddannet klejnsmed i 2018 og har arbejdet i Nordic Steel Force i Tølløse tre år.

Virksomheden ejes og drives af maskinarbejder Tom Madsen, der har valgt at se på sine medarbejderes styrker frem for at lade sig bremse af deres udfordringer.

- Tom vil da gerne drive en god en forretning, men Tom har også et stort hjerte. Han ser det som en værdi, at vi har det godt sammen. Her bliver der ikke råbt og skreget, der bliver lyttet til folk. Det er fantastisk, siger Lasse Bjerre Hasselriis.

Han har flere diagnoser og lægger ikke skjul på, at han gennem årene har haft det svært og haft mange udfordringer. I foråret var han blandt andet indlagt i to en halv måned.

Nu er Lasse tilbage i værkstedet, og han elsker det.

- Jeg elsker at svejse, og jeg kan godt li, at man bygger noget i det her fag. Man får en forståelse for konstruktioner, siger klejnsmeden, som bor i Tølløse og kun har et kvarters transport til jobbet.

”Vi bliver inddraget i alt”

I værkstedet finder vi også Claus Munk-Hundewadt, som er 35 år og uddannet klejnsmed.

Han er rigtig godt tilfreds med at være ansat i Nordic Steel Force.

- Vi bliver inddraget i alt, og vi bliver hørt, om en opgave er noget, vi kan klare. Det er sjældent, man hører om, at det foregår på den måde på en arbejdsplads, siger Claus Munk-Hundewadt.

Han kalder sin arbejdsplads unik.

- Jeg har brug for en del fravær på grund af mine datter, og det er helt ok her hos os, at det er sådan. Du finder ikke en arbejdsplads som den her, lyder det fra den 35-årige klejnsmed.

Hovedpunktet her er ikke, at du skal tjene mange penge. Det er mere vigtigt, at ingen skal have ondt i maven, når de går hjem, og vi stresser ikke, selvom vi har travlt, slår Claus Munk-Hundewadt fast.

”Meget behagelig arbejdsplads”

Magnus Licht er lærling i Nordic Steel Force og nyeste mand i teamet.

Han er 17 år og bor i Tølløse.

- Det er et meget behageligt sted, og det er stille og roligt her. Hvis man skal have fri, fordi man skal til psykolog eller fysioterapeut, så er det helt ok, siger Magnus Licht.

”Man får aldrig nej til en fridag”

Marc Pierre Nielsen er 25 år og uddannet klejnsmed og har været ansat i Nordic Steel Force, siden han blev udlært.

- Her kan man få et ord indført, Tom lytter altid til vores idéer, og så får man aldrig nej til en fridag, siger Marc Pierre Nielsen.

Han er glad for de alsidige opgaver i værkstedet, og så er han glad for, at der bliver snakket om tingene.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125