23948sdkhjf

Medie: Scanmetals jagter ny investor

I 2019 investerede Lego-familiens kapitalfond Kirk Kapital et trecifret millionbeløb i den sjællandske virksomhed Scanmetals, og overtog dermed en tredjedel af aktierne i selskabet.

Nu vil kapitalfonden ifølge Børsen have en ny investor ind og har derfor hyret Nordeas corporate finance-afdeling til at afsøge markedet.

- Vi kommenterer ikke, hvilke salgsovervejelser vi gør os, siger Kim Gulstad, administrerende direktør i Kirk Kapital, til Børsen.

Heller ikke stifter og administrerende direktør i Scanmetals, Ejvind Pedersen, har ønsket at kommentere salgsrygterne, men ifølge Børsen skulle han også være villig til at sælge dele af sin aktiepost til en ny investor.

Scanmetals har specialiseret sig i at udvinde metaller fra asken fra forbrændingsanlæg. Virksomheden havde i 2021 en omsætning på 902 millioner kroner og et overskud efter skat på 54,8 millioner kroner.

Originalartikel: https://borsen.dk/nyheder/virksomheder/stifter-jagter-investor-sammen-med-lego-pengetank?b_source=borsen&b_medium=row_1&b_campaign=news_1

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093