23948sdkhjf

Leverandør gik konkurs: Nu vil de selv producere deres egne rør

Stenca Pipe skal fremover produceres af Stenca Solutions selv. Det sker med virkning fra 1. oktober 2022, meddeler virksomheden.

Produktionen er hidtil udført af Salling Plast i Ranum, som for nylig blev underlagt en omstrukturering, da virksomheden gik konkurs og indehaver Geert Winther Skovsgaard selv købte de danske aktiviteter tilbage.

Stenca Solutions overtager produktionsapparatet i Ranum og fortsætter nu produktionen med egne medarbejdere.

- Vi har lejet os ind i det lokale produktionen hidtil har været udført i og fortsætter produktionen på den maskine, som Salling Plast har brugt til formålet, fortæller Bent Preben Nielsen fra Stenca Solutions til Plastforum.

Indehaver af Stenca Solutions - Sten Hunt Guldberg – siger, at han er glad for at kunne  fastholde arbejdspladser i området og fastholde produktionen i Ranum.

- Stenca Solutions har haft et godt samarbejde med Salling Plast, men ser også med tilfredshed på, at vi med denne ordning kommer endnu tættere på produktionen af vores produkt, siger han.

Stenca Pipe er et produkt til isolering af rør til anvendelse on- og offshore i blandt andet kraftvarmeværker, skibe, olieboreplatforme og PFSO-enheder.

Stenca Solutions holder normalt til i Aalborg og handler med termisk isolering, letvægtspaneler og døre til offshorebranchen og den maritime industri og produkter til brand- og vandbeskyttelse af kabel- og rørgennemføringer.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094