23948sdkhjf

Lander rammeaftale med Energinet til mere end 200 millioner

Bravida Danmark har indgået en ny, fem år lang rammeaftale med Energinet om vedligehold af virksomhedens stations-, HVDC- og kabelanlæg. 

Kontraktsummen vil samlet beløbe sig på over 200 mio. kr., skriver Bravida i en pressemeddelelse.

Rammeaftalen er delt i fem delaftaler, hvoraf teknikentreprenøren er tildelt tre af delaftalerne, hvilket er det højeste antal en entreprenør kan tildeles.

Delaftalerne gælder for henholdsvis Nord- og Østjylland, Sønderjylland og Fyn, samt Nordvest- og Sydsjælland samt Lolland/Falster. Kontrakterne indeholder eftersyn, forebyggende og afhjælpende vedligehold af Energinets stationer.

Opgaven indeholder derudover også viceværtsopgaver på Energinets ejede bygninger på højspændingsstationer samt transmissionsbagvagt og transmissionsvagt.

– Vi er meget glade for at have genvundet kontrakten i Nord- og Østjylland samt Nordvest- og Sydsjælland samt Lolland/Falster, som vi har et godt kendskab til i forvejen. Derudover ser vi meget frem til at starte på den nye delaftale, der omfatter Sønderjylland og Fyn, siger Ole Høgh, direktør for Bravidas region infrastruktur, i pressemeddelelsen.

Rammeaftalen vil primært blive håndteret af Bravidas landsdækkende infrastrukturafdelinger. Derudover vil selskabets brand, sprinkler, køl og ventilation på specifikke eftersyn blive involveret. 

Rammeaftalen løber fra januar 2023 og fem år frem, og hver delaftale skal beskæftige mellem fem og syv mand ved normalbelastning.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Overfladebehandler leverer fint regnskab trods høje råvarepriser
Tålmodig robotdirektør: - Vi ser flere tiår frem
Efter coronalåns udløb: Kurs mod flest konkurser i 12 år
Mangeårig topdirektør i Bladt Industries er afskediget
Grønt netværk bakker op om klimatold på kinesisk stål
Ny svejserobot baner vejen for Inrotech til vindindustrien
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Electronic Supply DK
Building Supply DK
Food Supply DK
Søfart
PlastForum DK

Send til en kollega

0.204