23948sdkhjf

Modulex opkøber norsk skiltevirksomhed

Modulex har opkøbt skiltevirksomheden Nelstrøm Dekor AS i Norge som et led i en strategi om at være totalleverandør til projektmarkedet samt branding- og rebrandingmarkedet.
- Vi ser opkøbet som en strategisk vigtig aktion. Opkøbet betyder, at vores norske datterselskab fusioneres med det tilkøbte selskab, og at vores tilstedeværelse i Norge bliver markant stærkere, siger direktør Søren Bendt, Modulex.

Modulex ønsker at udvikle sig fra hovedsageligt at være kendt som leverandør af interiørskiltning til at være kundernes foretrukne totalleverandør. Derfor udvider Modulex bevidst med opkøb af virksomheder, der har profiler, som supplerer virksomhedens ambition og strategi.

- Vi har gjort det i Danmark med opkøbet af Louis Skilte forrige år. Nu gør vi det så i Norge. Tilmed har Nelstrøm Dekor en stor aktivitet med de norske tegnestuer, hvilket passer perfekt for os, fortsætter Søren Bendt.

Nye muligheder i Norge
Siden 1980 har Modulex været repræsenteret på det norske marked gennem datterselskabet Modulex Norge AS, som Nelstrøm Dekor AS nu bliver en del af. Som en del af Modulex får Nelstrøm Dekor mulighed for at arbejde med projekter over hele Norge og i de øvrige skandinaviske lande.

De oprindelige tre ejere af Nelstrøm Dekor fortsætter som aktionærer og ansatte i selskabet.

- Overtagelsen vil klart styrke vores position på markedet. Med den stærkere organisation og et solidt ejerskab i ryggen vil selskabet være i stand til at kapre en større del af markedet, også når det gælder projekter, branding og rebranding, siger direktør Jon Mathisen, Modulex Norge.

Efter overtagelsen, der bliver en realitet med udgangen af august 2012, hedder selskabet Modulex Norge AS. Antallet af medarbejdere bliver fordoblet efter sammenlægningen, og virksomheden flytter ind i Nelstrøm Dekors nuværende lokaler i Drammen uden for Oslo.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078