23948sdkhjf

Ny chef hos SH Group skal sikre vækst: - Det kommer til at gå endnu stærkere her i Esbjerg

SH Group har i en årrække været til stede på Esbjerg Havn, og her ser man også store muligheder i de mange nye aktiviteter i Esbjerg

Med et halvt hundrede timelønnede medarbejdere og 14 i projektledelsen i Esbjerg-kontoret, er man godt rustet til en øget aktivitet fremover hos firmaet SH Group.

Selskabet SH Group blev grundlagt i Svendborg i 1974, hvor man fortsat har hovedkontor, og desuden med afdelinger i Odense Havn (Lindø), Frederikshavn, København og Esbjerg. Firmaet er specialiseret i udvikling og implementering af tekniske løsninger, produktion og servicering af hydrauliske og mekaniske systemløsninger til offshore, marine, vind- og industriformål.

Nytiltrådt chef

Kenneth Frandsen er general manager for afdelingen i Esbjerg og relativt nytiltrådt, idet han kom til Esbjerg-afdelingen i september.

- Før jeg kom her, var jeg selvstændig i nogle år som konsulent og har i den forbindelse arbejdet mange steder - også globalt. Jeg har tidligere været bosat en årrække i USA, hvor jeg sad som ansvarlig for operation og service for marine og offshore aktiviteterne, siger han.

Kenneth Frandsen har dog også tidligere været daglig leder i en anden offshore virksomhed i Esbjerg. Så grundlaget er i orden for at styre virksomheden til de næste niveauer.

Vi har jo store kompetencer, som kan indkaldes til at løse konkrete opgaver og til at indgå i diverse projektsamarbejder. Her har vi stor viden at trække på i koncernen Kenneth Frandsen, general manager, SH Group, Esbjerg

Tror på Esbjerg

I SH Group er troen på Esbjerg som et højaktivitetscenter stor. Det forklarer Kenneth E. Kej, der er service manager i hovedkontoret i Svendborg.

- Der er slet ingen tvivl om, at det kommer til at gå endnu stærkere her i Esbjerg. Det fremgår ligesom af alle fremskrivninger og de planer, der ligger for udvidelsen af aktiviteterne i havnen, siger han.

Firmaet satser hårdt på samarbejder med andre virksomheder og ikke mindst også på at bruge de inhouse kompetencer, man har i firmaets forskellige afdelinger:

- Vi har jo store kompetencer, som kan indkaldes til at løse konkrete opgaver og til at indgå i diverse projektsamarbejder. Her har vi stor viden at trække på i koncernen, siger Kenneth Frandsen.

Også klar til Forsvaret

Firmaet har erfaringer med at arbejde for Forsvaret og her er den nye status som NATO-havn i Esbjerg en mulighed, som man ser som realistisk.

- Der kan sagtens komme opgaver, der skal løses her, så det er vi også klar til, siger Kenneth Frandsen.

Ellers arbejder firmaet med service, og det gælder blandt andet rederier som Mærsk og Esvagt, der begge opererer fra Esbjerg. Firmaet har blandt andet stået for installationen af et SCR-anlæg (katalysator, red) på Mærsk Resolute - bare for at nævne nogle af de store. Men det gælder også landbaserede anlæg, hvor de har en del industrikunder i og omkring Esbjerg.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127