23948sdkhjf

Han møder ind kl. 04 og går rundt og siger godmorgen: Nu vinder han pris i Nordjylland som Årets Ejerleder

Bent Larsen fra Beritech Group vinder prisen som Årets Ejerleder 2022 i Nordjylland

Bent Larsen, der er ejerlederen bag Beritech Group, har netop vundet prisen som Årets Ejerleder 2022 i Nordjylland.

Aalborg-virksomheden, Beritech Group, består af flere virksomheder med hvert sit speciale indenfor blandt andet design og fremstilling af tankløsninger, stålbearbejdning og konstruktion samt fremstilling af svejste konstruktioner i rustfri stål.

Særligt forhold til medarbejderne

Bent Larsen vinder prisen for at være det centrale omdrejningspunkt i virksomheden. Og så har han formået at vise, at han kan bygge ikke bare én, men to solide virksomheder indenfor sit fag gennem en god forståelse af medarbejderne og med en forståelse for, hvordan man sikrer vækst på både bund- og toplinje.

- Bent har en speciel drivkraft, og så er han en ejerleder, som har et særligt forhold til sine medarbejdere. Han har nu vist flere gange, at han formår at skabe og udvikle en virksomhed. Det falder ham naturligt at lede og ikke mindst eksekvere og gribe de chancer, der opstår, fortæller Torben Toft Kristensen, partner i PWC i Aalborg, og tilføjer:

- Som ejerleder er han en, som medarbejderne spejler sig i, og en person, som andre ejerledere går til, hvis de har brug for et godt råd. Derudover sætter Bent stor pris på alle medarbejdere, og han vil gå langt for at sørge for, at de er tilfredse og føler sig anerkendt.

Tidligt op og betalt crossfit

På lige fod med sine medarbejdere møder Bent Larsen ind hver morgen klokken 04.00 og sørger for at gå rundt og sige godmorgen. Han har tidligere også betalt et crossfit-forløb i arbejdstiden til sine medarbejdere. Det er ejerlederens fokus at være synlig og lade medarbejderne vide, at han sætter pris på deres arbejde.

- Bent Larsen er en ejerleder, som har en god forståelse for, hvordan man vækster både top- og bundlinje. Men han har også fokus på de menneskelige aspekter og værdien af medarbejderne. Han har formået at kunne holde fast i sine medarbejdere og ikke mindst tiltrække ny kvalificeret arbejdskraft, fortæller Klaus Karlsen, storkundedirektør i Nykredit i Region Nordjylland.

Bent Larsen er en ejerleder, som har en god forståelse for, hvordan man vækster både top- og bundlinje. Men han har også fokus på de menneskelige aspekter og værdien af medarbejderne Klaus Karlsen, storkundedirektør i Nykredit i Region Nordjylland

Hos Dansk Erhverv er man heller ikke i tvivl om, at Bent Larsen er den rette vinder af Årets Ejerleder 2022 i Nordjylland:

- Bent Larsens måde at være en synlig ejerleder og et centralt omdrejningspunkt i virksomheder på giver en klar sammenhæng mellem produktionen og selve ledelsen. Bent Larsen går forrest og er ambitiøs, og derfor fortjener han at blive hyldet som Årets Ejerleder i Nordjylland, siger Gitte Lillelund Bech, direktør for markeder i Dansk Erhverv.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141