23948sdkhjf

Skruerobot-firma søger flere millioner til vækst

Spin Robotics, som har udviklet et skrueværktøj til robotter, har appetit på flere investorer, selv efter robotpioneren Esben Østergaard har investeret i firmaet.

Odense-virksomheden vil gerne forstærke markedsføringen af sine værktøjer SD35 og SD70.

- Vi har en god platform og noget god teknologi, og vi har vist, at vi kan sælge det, og at kunderne vil have vores produkt. Nu skal vi have en investering, der kan få skudt os rigtigt godt afsted. Enten i slutningen af 2022 eller begyndelsen af 2023, siger Thomas Sølund, teknisk direktør og stifter af Spin Robotics til Erhvervsplus.

- Vi befinder os på et marked, hvor vi skal skynde os. Det er et marked, hvor det går stærkt, og hvor man er nødt til at investere, hvis man vil være med, siger han.

Spin Robotics fik for nylig en investering fra Esben Østergaard og hans kone Richa Misri på 1,5 mio. kr. Men der skal mere til for at firmaet kan komme ud på verdensmarkedet.

Den ny kapital skal bruges til at udvikle organisationen, skaffe flere distributører og opbygge det amerikanske marked.

- Vi vælger at trykke speederen i bund.  Jeg er helt overbevist om, at det er det, branchen kræver, for robotbranchen flytter sig meget hurtigt. Der kommer hele tiden nye teknologier på markedet, og du er tvunget til at være relevant, siger Thomas Sølund.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172