23948sdkhjf

Knap 40.000 besøgende til årets Euroblech-messe

I forrige uge løb årets Euroblech-messe af stablen i Hannover

Nu er besøgstallet for messen gjort op, og 38.076 besøgende trådte gennem tælleapparaterne. Dermed er der tale om en markant tilbagegang fra den seneste udgave i 2018, hvor hele 56.307 besøgende deltog i messen.

Alligevel er arrangørerne godt tilfredse. Den planlagte messe i 2020 blev nemlig aflyst på grund af coronapandemien, og netop corona spøgte stadig i kulissen på årets messe.

- Det er svært at beskrive, hvordan vi føler, efter vi har givet alt, vi havde i os de seneste fire dage for at gøre denne messe mulig. Vi er overvældede af det fantastiske resultat og stolte af, at Euroblech fortsætter sin kritiske rolle med at samle den globale pladebearbejdningsindustri, siger Evelyn Warwick, director for Euroblech.

Færre udstillere – næsten samme messeareal

I alt 1.300 udstillere fra 39 forskellige lande udstillede på 86.136 kvadratmeter messeareal. Det er lidt lavere end de 1.507 udstillere, der brugte 89.900 kvadratmeter i 2018.

- Dette års udgave var både speciel og enormt vigtig for hele den pladebearbejdende industri. Dømt på udstillingsarealet alene kan man se, at vi er ganske tæt på rekorden fra 2018, siger Evelyn Warwick.

62 procent af udstillerne var fra lande uden for Tyskland, og dermed er den andel stigende. Foreløbige tal viser ligeledes, at 56 procent af de besøgende kom fra andre lande end Tyskland.

- De besøgende i år var der for at gøre forretning. Næsten hver anden person, der gik gennem døren til Euroblech 2022, kom med en intention om at investere. Det er en stigning på 4 procent sammenlignet med seneste messe, konkluderer Evelyn Warwick.

Euroblech afholdes næste gang den 22.-25. oktober 2024.

Artiklen er en del af temaet MaskinFokus.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125