23948sdkhjf

Helge Bruhn opgraderer maskinparken for millioner

Sønderjysk smedevirksomhed investerer millioner i nye maskiner

Sønderborg-virksomheden Helge Bruhn A/S har foretaget en større millioninvestering i nye maskiner.

Det drejer sig blandt andet om en TruBend 5170-kantbukker fra Trumpf, der har en software-integration til selve ordrebehandlingen i 3D-afdelingen, hvor modellering, konstruktion og udvikling af alt fra små til større emner finder sted.

Derudover her virksomheden investeret i en MD5 CVVV 1350-afgratningsmaskine fra Costa.

De nye maskiner giver Helge Bruhn A/S muligheden for at eksekvere endnu flere opgaver – og med endnu større grad af fleksibilitet. Det siger administrerende direktør Leif Mikkelsen blandt andet om det nye 3D-maskinanlæg.

- Vi har kunder, der har brug for specifikke designløsninger i 3D. Her er det blevet lettere at skabe et digitalt overblik med den nye software, der er koblet direkte sammen med den fysiske maskine. Det betyder, at vi løbende kan justere og optimere emner – og først når kunden er tilfreds, går vi videre med produktionen, lyder det fra den administrerende direktør.

Vi har kunder, der har brug for specifikke designløsninger i 3D. Her er det blevet lettere at skabe et digitalt overblik med den nye software, der er koblet direkte sammen med den fysiske maskine Leif Mikkelsen, adm. direktør hos Helge Bruhn A/S

Anlægget fungerer altså kort sagt på den måde, at den modtager et digitalt input af et givent design, som kan redesignes i en uendelighed, for derefter at blive til en fysisk version til glæde og gavn for de mange industrikunder.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.346