23948sdkhjf

Karosserifabrik vil transformere sig til smedevirksomhed

1. august fik Borris Karosserifabrik ny daglig ledelse i skikkelse af Dennis Pedersen og Lasse Østergaard. Det skriver Dagbladet Ringkøbing Skjern.

Den vestjyske virksomhed har haft nogle svære år, og det bliver den nye ledelses opgave at få tingene tilbage på ret køl. I 2021 blev det til et underskud på 187.000 kroner, og egenkapitalen var negativ med 1,6 millioner kroner.

Turnarounden skal blandt andet komme gennem et ændret fokus. Traditionelt har Borris Karosserifabrik opbygget lastvogne, men specielt de store og komplicerede opbygninger vil man nu overlade til konkurrenterne.

- Der er andre meget store spillere på markedet inden for store karosseriopbygninger. Tag for eksempel VM Tarm, der har faste elektrikere og svejsere. Deres arbejde kører på samlebånd. Her er vi otte mand, så vi skal være multikunstnere, og det vil tage for lang tid med de store opbygninger. Derfor vil vi gerne over i smedearbejdet, hvor vi netop har fået en bestemt certificering til bygningsstål. Sådan noget er vi knalddygtige til. Så vi vil gerne være en smedevirksomhed i højere grad, end det tidligere har været, siger Dennis Pedersen til Dagbladet Ringkøbing Skjern.

Originalartikel: https://dbrs.dk/artikel/da-de-to-nye-chefer-p%C3%A5-karosserifabrikken-s%C3%A5-regnskaberne-t%C3%A6nkte-de-hvad-har-vi-sagt-ja-til

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078