23948sdkhjf

Karosserifabrik vil transformere sig til smedevirksomhed

1. august fik Borris Karosserifabrik ny daglig ledelse i skikkelse af Dennis Pedersen og Lasse Østergaard. Det skriver Dagbladet Ringkøbing Skjern.

Den vestjyske virksomhed har haft nogle svære år, og det bliver den nye ledelses opgave at få tingene tilbage på ret køl. I 2021 blev det til et underskud på 187.000 kroner, og egenkapitalen var negativ med 1,6 millioner kroner.

Turnarounden skal blandt andet komme gennem et ændret fokus. Traditionelt har Borris Karosserifabrik opbygget lastvogne, men specielt de store og komplicerede opbygninger vil man nu overlade til konkurrenterne.

- Der er andre meget store spillere på markedet inden for store karosseriopbygninger. Tag for eksempel VM Tarm, der har faste elektrikere og svejsere. Deres arbejde kører på samlebånd. Her er vi otte mand, så vi skal være multikunstnere, og det vil tage for lang tid med de store opbygninger. Derfor vil vi gerne over i smedearbejdet, hvor vi netop har fået en bestemt certificering til bygningsstål. Sådan noget er vi knalddygtige til. Så vi vil gerne være en smedevirksomhed i højere grad, end det tidligere har været, siger Dennis Pedersen til Dagbladet Ringkøbing Skjern.

Originalartikel: https://dbrs.dk/artikel/da-de-to-nye-chefer-p%C3%A5-karosserifabrikken-s%C3%A5-regnskaberne-t%C3%A6nkte-de-hvad-har-vi-sagt-ja-til

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Ny direktør for stor maskinfabrik vil investere i maskiner og robotter på tre kritiske områder
Efterspørgslen på stål er faldet dramatisk:  Stålgrossist tror på mere stabilt 2023
Opkøb: Leverandør til vindindustrien fortsætter konsolidering
Trofast kunde lægger endnu en storordre hos Carsoe
Gearproducent styrer mod højeste omsætning nogensinde
Fræk video skal tiltrække lærlinge: Bliv smed og byg dit egen SM-rum
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Electronic Supply DK
Building Supply DK
Food Supply DK
Søfart
PlastForum DK

Send til en kollega

0.162