23948sdkhjf

Ceramicspeed-ejer takkede nej til pænt, trecifret millionbeløb

Jacob Csizmadia stiftede lejeproducenten Ceramicspeed i 2004, og i dag er virksomheden vokset til at omsætte for 155-160 millioner kroner. Planen er, at man i 2025 runder 250 millioner kroner. Det skriver Børsen.

Det er naturligvis ikke gået ubemærket hen ude i den store verden, og alene sidste år fik Jacob Csizmadia en del henvendelser fra personer og virksomheder, der var interesseret i at købe den vestjyske lejeproducent.

En tilbød ”et pænt, stort trecifret millionbeløb”, men Jacob Csizmadia, der ejer Ceramicspeed sammen med to medejere, har takket nej til alle henvendelser.

- Vi er globale, vi er kendt i hele verden, vi er ikke Coca-Cola eller B&O, men folk, der cykler på et vist niveau, ved godt, hvem Ceramicspeed er. Og det er jeg stolt af, det er jo ikke kommet af sig selv. Og vi har god likviditet, så vi behøver jo ikke en kapitalfond til at vækste yderligere, siger han til Børsen.

Udover cykling har Ceramicspeed også et voksende forretningsområde inden for industrien, hvor kundelisten tæller virksomheder som Grundfos, Gomspace, Topsoe og Arla.

Originalartikel: https://borsen.dk/nyheder/proselvstaendig/holstebro-virksomhed-vaelter-i-kobstilbud-da-de-stod-og-viftede-med-alle-de-millioner-taenkte-jeg-bare-nej?b_source=seneste-nyt&b_medium=row_1&b_campaign=list_65

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Siemens Gamesa presser MW-priserne i vejret
Udspil fra EU-Kommissionen  skal styrke virksomheder i konkurrencen med USA og Kina
Eltronic Group stifter nyt datterselskab
Grøn omstilling i fokus når smedenes konkurrenceopgave afsløres til DM i Skills
Ferrum Group samler aktiviteterne og udnævner nye direktører
Universal Robots: Ny EU-aftale fremtidssikrer den danske robotindustri
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Electronic Supply DK
Building Supply DK
Food Supply DK
Søfart
PlastForum DK

Send til en kollega

0.116