23948sdkhjf

Ringsted-virksomhed vinder smedekontrakt med Ørsted

Ørsted Bioenergy & Thermal Power har tildelt Veltec Industrial Services kontrakt på levering af smedeydelser på Ørsteds kraftværker. Det oplyser Veltec i en pressemeddelelse.

Kontrakten dækker perioden januar 2023 til december 2027 med mulighed for forlængelse i yderlig tre år. Aftalen omfatter alle kategorier af smedeydelser, blandt andet svejsning på kedler og trykbærende anlæg samt alt sædvanligt vedligeholdelsesarbejde, og den indgås i forlængelse af adskillige års tæt samarbejde.

Kontrakten er tildelt efter en omfattende udbudsproces med flere forhandlings- og tilbudsrunder, hvor Veltec kunne trække sig sejrrigt ud til slut.

- Vi er utroligt glade for yderligt at udbygge vores allerede tætte samarbejde med Ørsted med underskriften på denne vigtige kontrakt, som vi betragter som en stor tillidserklæring efter mange års rigtigt godt samarbejde. I en tid med energikrise og omstilling af den danske energiforsyning er det af største betydning for Ørsted og den danske befolkning at sikre effektiv drift og stabil energiforsyning fra kraftværkerne, og vi stiller det stærkeste hold med lang erfaring for at levere på opgaven, siger administrerende direktør for Veltec, Gert Nielsen.

Aftalen omfatter Avedøreværket, Studstrupværket, Asnæsværket, Kyndbyværket, HC Ørstedværket og Svanemølleværket.

Veltec havde i forvejen aftalen på alle de sjællandske værker, men kan altså nu tilføje Studstrupværket nord for Århus til listen. Derfor etablerer Veltec en lokal afdeling i Jylland.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Rekordlavt optag på erhvervsuddannelserne
Vestas sluttede 2022 med milliardstore nedskrivninger
Jyder leverede 180 tons stål om ugen til Femern-fabrik i 2022
Beskeden vækst hos Universal Robots og MIR
Sealing mærker klimakravene vokse: - 2023 bliver skelsættende
Kobots er reddet: Medarbejderne overtager driften i nyt selskab
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Electronic Supply DK
Building Supply DK
Food Supply DK
Søfart
PlastForum DK

Send til en kollega

0.188