23948sdkhjf

Erfaren profil skal lægge den strategiske retning for KH Maskinfabrik

Efter et par svære år under coronakrisen har parterne bag selskabet KH Maskinfabrik været på udkig efter en bestyrelsesprofil med større branchekendskab, der skal indgå i en tæt sparring med ledelsen.

Valget er faldet på den tidligere Jensen Denmark-direktør Steen Nielsen, der indtræder som arbejdende bestyrelsesformand.

Bred erfaring

KH Maskinfabrik har på få år været gennem en rivende udvikling, og er desuden flyttet ind i en nybygget maskinfabrik. Alt er gået meget stærkt, og derfor erfarer selskabet, at der er brug for en profil, som kan hjælpe med at få lagt den strategiske retning for fremtiden.

- Derfor er det med stor glæde, at Steen Nielsen indtræder som bestyrelsesformand i KH Maskinfabrik, oplyser Daniel Barslund, medejer og nu tidligere bestyrelsesformand.

Steen Nielsen har et bredt og indgående kendskab til metalindustrien i Danmark og internationalt gennem sine ledelsesposter over mere end 30 år i FLSmidth og Jensen Gruppen, samt gennem bestyrelsesposter i produktionsvirksomheder og i DI, herunder formandskab for Fremstillingsindustrien i Danmark.

- Det bliver kort sagt en stærk sparringspartner, som skal være med til at sikre, at KH Maskinfabrik bliver endnu mere konkurrencedygtig i fremtiden, fortæller Daniel Barslund.

Claus Duevang, direktør for KH Maskinfabrik ser ligeledes frem til et tæt samarbejde med Steen Nielsen omkring virksomhedens fortsatte udvikling.

Nyopførte rammer

KH Maskinfabrik fremstiller stålkonstruktioner, maskinkomponenter og specialløsninger til en bred vifte af kunder på Bornholm og i Danmark indenfor maskinproduktion, transportsystemer, fødevare- og medicinalindustrien samt byggeriet.

I 2020 flyttede virksomheden ind i sin nyopførte fabrikshal på 3.000 kvadratmeter og har etableret en bred maskinpark. Virksomheden har over 30 medarbejdere, heraf 5 lærlinge og 1 elev.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11