23948sdkhjf

Logitrans henter ny teknisk chef

Ribe-virksomheden Logitrans fik 1. december ny teknisk chef.

Det er Lars Bernth, der har siddet i sin nye rolle i godt en måned. Det oplyser Logitrans selv.

Som teknisk chef skal hanstå i spidsen for Logitrans’ udviklingsafdeling, hvor han får ansvaret for mekanisk- og styringsteknisk udvikling. Han skal, sammen med sine nye kollegaer, sikre at produktprogrammet hos Logitrans lever op til kundernes forventninger og krav.

- Lars har med sin ingeniøruddannelse samt faglige uddannelser indenfor for el-teknik og mekanik, oparbejdet en bred erfaring med udvikling indenfor industriel automation i mere end 25 år – de seneste 15 år i ledelsesfunktioner. Han kommer dermed med solid erfaring i rygsækken, som skal være med til at sikre den fortsatte udvikling ogen høj kvalitet her hos os. Og jeg glæder mig rigtig meget til samarbejdet, siger Dorte Pedersen, COO hos Logitrans A/S.

Lars Bernth har tidligere været i virksomheder som Escon Electronics A/S, KJ Maskinfabrik A/S, Qubiqa (Seelen) A/S og de seneste syv år ved Polytech A/S i Bramming.

- Sammen med MiR er vi ved at udvikle næste generation af løfteudstyr, og vi har ambitiøse vækst- og udviklingsmål i de kommende år. Vi kigger ind i en fremtid med mere avancerede tekniske løsninger, som også skal leve op til skærpede bæredygtige mål og processer, og derfor er vi glade for at have ansat Lars til at stå i spidsen for vores udviklingsafdeling, siger Dorte Pedersen.

Stort potentiale

Logitrans er en familieejet virksomhed med hovedkontor i Ribe og er med sit omfattende sortiment blandt verdens førende udbydere af internt transportmateriel.

Lars Bernth kalder selv betegner Logitrans som "en solid og virkelig spændende virksomhed med stort potentiale".

- Jeg glæder mig meget til at bruge min erfaring til vores ambitiøse teknologi-løft og være medvirkende til at fremme projekt-kulturen i samspillet mellem den mekaniske og styringstekniske udvikling – og dermed til at udvikle stabile og funktionelle løsninger til den nye generation af produkter. Logitrans har ry for at være en god arbejdsplads - og jeg glæder mig til at være en del af Logitrans-teamet de næste mange år, uddyber han.

 Logitrans beskæftiger mere end 140 medarbejdere inden for udvikling, produktion, salg og service  Logitrans har salgsafdelinger og egen produktion både i Danmark og Kina samt salgskontorer i Tyskland og USA.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094