23948sdkhjf

Logitrans henter ny teknisk chef

Ribe-virksomheden Logitrans fik 1. december ny teknisk chef.

Det er Lars Bernth, der har siddet i sin nye rolle i godt en måned. Det oplyser Logitrans selv.

Som teknisk chef skal hanstå i spidsen for Logitrans’ udviklingsafdeling, hvor han får ansvaret for mekanisk- og styringsteknisk udvikling. Han skal, sammen med sine nye kollegaer, sikre at produktprogrammet hos Logitrans lever op til kundernes forventninger og krav.

- Lars har med sin ingeniøruddannelse samt faglige uddannelser indenfor for el-teknik og mekanik, oparbejdet en bred erfaring med udvikling indenfor industriel automation i mere end 25 år – de seneste 15 år i ledelsesfunktioner. Han kommer dermed med solid erfaring i rygsækken, som skal være med til at sikre den fortsatte udvikling ogen høj kvalitet her hos os. Og jeg glæder mig rigtig meget til samarbejdet, siger Dorte Pedersen, COO hos Logitrans A/S.

Lars Bernth har tidligere været i virksomheder som Escon Electronics A/S, KJ Maskinfabrik A/S, Qubiqa (Seelen) A/S og de seneste syv år ved Polytech A/S i Bramming.

- Sammen med MiR er vi ved at udvikle næste generation af løfteudstyr, og vi har ambitiøse vækst- og udviklingsmål i de kommende år. Vi kigger ind i en fremtid med mere avancerede tekniske løsninger, som også skal leve op til skærpede bæredygtige mål og processer, og derfor er vi glade for at have ansat Lars til at stå i spidsen for vores udviklingsafdeling, siger Dorte Pedersen.

Stort potentiale

Logitrans er en familieejet virksomhed med hovedkontor i Ribe og er med sit omfattende sortiment blandt verdens førende udbydere af internt transportmateriel.

Lars Bernth kalder selv betegner Logitrans som "en solid og virkelig spændende virksomhed med stort potentiale".

- Jeg glæder mig meget til at bruge min erfaring til vores ambitiøse teknologi-løft og være medvirkende til at fremme projekt-kulturen i samspillet mellem den mekaniske og styringstekniske udvikling – og dermed til at udvikle stabile og funktionelle løsninger til den nye generation af produkter. Logitrans har ry for at være en god arbejdsplads - og jeg glæder mig til at være en del af Logitrans-teamet de næste mange år, uddyber han.

 Logitrans beskæftiger mere end 140 medarbejdere inden for udvikling, produktion, salg og service  Logitrans har salgsafdelinger og egen produktion både i Danmark og Kina samt salgskontorer i Tyskland og USA.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Nordmark laver lokalt opkøb
Industridirektør bor på Nørrebro, men bærer på en stor fodboldskuffelse fra hjembyen
Store forventninger til årets hi-messe
Mekoprint om langvarigt generationsskifte: - Vi har brugt unødigt mange kræfter på det
Lærling: - Virksomheden tager hånd om os
25 procent flere gik konkurs i januar: Så mange mistede jobbet
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Electronic Supply DK
Building Supply DK
Food Supply DK
Søfart
PlastForum DK

Send til en kollega

0.125