23948sdkhjf

Inrotech-ordrer til Italien og Emiraterne

Et skibsværft i De Forenede Arabiske Emirater og en underleverandør i Italien har valgt de fynske automationsløsninger

Producent af svejserobotter, Inrotech, har landet en ordre fra italienske Baglietto Naval Steel, som vil bruge de fynske Micro-Twin-robotter til produktion af mikropaneler, delkomponenter og T-profiler til skibsværfter. Det oplyser Inrotech i en pressemeddelelse.

Baglietto Naval Steel har mere end 100 år på bagen og er i dag specialiseret i produktion af stål- og aluminiumdele til den maritime industri.

Svært at finde svejsere

Løsningen til Baglietto Naval Steel inkluderer en automatisk gantry-løsning med to svejserobotter. De er specielt designet til at svejse dele til yachter, åbne MV-serie-fartøjer, V-line-fartøjer og ekspeditionsskibe.

- Som svar på de stigende krav til kapacitet i skibsbygningsindustrien har vi foretaget betydelige forbedringer på vores fabrik i de seneste fem år for at give vores kunder merværdi. Vi vil fortsætte med at investere i vores faciliteter for yderligere at styrke vores position som en førende underleverandør til skibsværfter, siger Nicolò Baglietto, CEO hos Baglietto Naval Steel, og fortsætter:

- At finde kvalificerede svejsere er blevet en udfordring for skibsindustrien. Svejsning, bukning og formning er operationer, der kræver meget plads og arbejdskraft på værftet, men det er ikke deres kerneforretning. Vi tilbyder svejsning af mikropaneler, delkomponenter og T-profiler. Vi valgte Inrotech, da robotscanningsfaciliteten giver os mulighed for at arbejde med alle skibsværfter, uden udelukkende at skulle stole på skibets tegninger. Denne investering vil styrke vores evne til at tilbyde skroget i kitform til vores kunder.

Værft vil øge effektiviteten

Samtidig med den italienske ordre har Inrotech landen en ordre i De Forenede Arabiske Emirater. Albwardy Damen har her et værft til konstruktion af alle typer moderne og komplekse fartøjer i stål og aluminium op til 120 meter i længden.

Det inkluderer blandt andet slæbebåde, arbejdsbåde, gravefartøjer og flådefartøjer. Det er blandt andet disse, de vil bruge MicroTwin-robotten til.

- Vi ser Inrotech MicroTwin som den perfekte løsning til at forbedre vores produktionslinje. Med den lette installation, ingen programmering, meget enkel betjening og højkvalitetssvejsning passer MicroTwin perfekt ind i vores skibsbygningslinje. Vi har meget høje forventninger til den øgede effektivitet, som Inrotech vil hjælpe os med at opnå i de kommende år, siger Marius Ghinea, new building director hos Albwardy Damen.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Nordmark laver lokalt opkøb
Industridirektør bor på Nørrebro, men bærer på en stor fodboldskuffelse fra hjembyen
Store forventninger til årets hi-messe
Mekoprint om langvarigt generationsskifte: - Vi har brugt unødigt mange kræfter på det
Lærling: - Virksomheden tager hånd om os
25 procent flere gik konkurs i januar: Så mange mistede jobbet
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Electronic Supply DK
Building Supply DK
Food Supply DK
Søfart
PlastForum DK

Send til en kollega

0.125